Sosem fordult még elő, hogy adventkor, gyertyagyújtáskor valaki hiányzott volna az Orbán család otthonából - eddig. Róza lányuk ugyanis kórházba került. Kivették a manduláját, amelynek azután tályog nőtt a helyén, ráadásul kapott egy fertőzést is. Orbán Viktor felesége el sem mozdult a betegágy mellől, az éjszakát is bent töltötte a kórházban. Ezért a korábbi évekhez képest most nagyobb lesz az öröm, ha szenteste heten ülik körbe a fát.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Hogy "sokmindenhez" nem ért, azt tudtam, de hogy mint "A Fidesz elnöke minden idők legnehezebb feladatai között tartja számon a fenyőfa befaragását - szerinte ennél a műveletnél már csak az ajándékok becsomagolása nagyobb kihívás." azt azért nem gondoltam volna!!
Persze azt se, hog "celeb" akar lenni a "főzőshow"-jával!! (És nem hallottam a Navrsicsot se nyilatkozni - az ételsor láttán -, hogy milyen nehéz a hajléktalanoknak, mert nekik pl. nem főz senki angol pudingot!!)
A kislánynak mielőbbi teljes gyógyulást az olvasónak Kellemes Karácsonyt!! Ha már az én kedvemet evvel a rosszízű(!) piárhírrel sikerült lelombozni!! :-((
luciferi
@marlin: ne olvass ma már híreket! Én is lépek!
Mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt, Békés Ünnepeket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.