Ügyvédje szerint van rá esély, hogy majdnem egy év előzetes letartóztatás után szabadlábon töltse a szilvesztert Deme Gábor, a januárban egy csepeli alapítványi iskolában történt kettős gyilkosság egyik gyanúsítottja. A csepeli MSZP volt tagjának – aki az iskola egykori gazdasági igazgatóhelyettese – előzetes letartóztatása 2010. január 9-én járna le. A meghosszabbításról vagy a döntés...

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bombi02
Sokminden lehetett azon a szerveren, amit eltűntetett. Sokaknak jól jöhetett, hogy úgy eldugta, hogy azóta sincs meg. Hálából segítenek rajta.
Nagyon zavaros a szerepe az ügyben.
brezonnn
annyira furfangos a rendörségünk ,mérnem vetnek be csalit , a mokka fertőzött területen ,és az össze fogdosott gizdákat egy lakatlan dunai szigetre terelni ,a tavaszi ár elintézné
csikknorisz
Az ugyvedje mondta, o pedig egyertelmu, hogy kinek az oldalan all. De o is csak felteteles modban. En is mondhatnam: van ra esely, hogy esni fog ma az eso, mert mondtak a radioban. De arra is komoly esely van, hogy nem fog esni, mert egy arva felho sincs az egen:)
luciferi
@csikknorisz: reggel bemondta a rádió, hogy este sötét lesz.:))))))
marlin
Én csak a megfogalmazás beli különbséggel "nem tudok mit kezdeni"!!

Ha a Deme Gábor (gyanusitott bűnelkövető) az "kiugrott MSZP-s"!!, akkor a Dr. Gordán Ildikó (gyanusitott bűnelkövető) "felfüggesztette a Fidesz tagságát"!! (Igaz, hogy ő csak lopott!!)
inkvi
@marlin: Miért hasonlítgatod a dolgokat? Ennek semmi köze ehhez a brutális ügyhöz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.