Magyarország nagyon megérett már a megújulásra, a 2010-es választási év alkalmat kínál a politikában és a közügyekben is az újrakezdésre - mondta újévi köszöntőjében a köztársasági elnök. Sólyom László megfogalmazása szerint "korrupcióban fuldoklik ma az ország". Az államfő beszédében hangsúlyozta: az új helyzetben új hangvételű kormányzásra, és új típusú ellenzékiségre van szükség.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csutak
@inkvi: Nekem pedig Dobi István az igazi:)

A jelenlegi államfő megosztja az országot, személyisége és pártos elfogultsága okán:(
Amellett hazaárulónak vélem!
Oka: "magánemberként sikeresen megakadályozta hazám légtérvédelmének befejezését!
Amúgy nálam avatottabb véleménye alul...

nol.hu/velemeny/20091231-visszaeles_alkotmanyos_joggal
A cikket egy alkotmányjogász jegyzi.
Dr.luigilongo60
csutak!

A cikk telitalálat, nálad a pont.A többi smarni duma.
asim
Azt nem vette észre senki,hogy közösen kell megoldani gondjainkat hányszor kiemelte?Azt viszont nem emelte ki,hogy a vagyon is legyen közös.Akkor már nem is lehet egyforma elvárása.
marlin
@csutak: A Dobi a Komárom-Esztergom között kezdte vasúti pályamunkásként, majd mint jóképességű alkoholista fejezte be!!

A "többi" úgy van!!
Csubaka
@csutak: Az etalonodról itt lentebb egy korábbi szösszenet, de amikor megláttam Debrecenivel egy műsorban egy asztalnál nem is olvastam tovább.Úgy 20 oldalnyi elemzés megnyilatkozásairól, közszerepléséről.

"Halmai Gábor 'alkotmányjogász' és a Lépten-Nyomon Antiszemitázók Baráti Körének elnökségi tagja marha unalmas ember, így a felszólalásai alatt kimentünk cigizni, de annyit azért elcsíptünk tőle, hogy szerinte a demokráciára és az alkotmányos berendezkedésre a legsúlyosabb csapást a cuciális népszavazás mérte - hiába, vannak emberek, akik egyszer rákattannak valami szerre, aztán hosszú évekig képtelenek lejönni róla. Persze mi is meg lennénk sértve, ha az ellenség kétszer is megfúrná alkotmánybírói kinevezésünket, de aztán innánk pár sört, szereznénk egy nőt, és elfelejtenénk az egészet."

A hazánknak meg akkor lesz légvédelme, majd ha hazánk is lesz!!!
A Zengői radar telepítés megakadályozása Sólyom részéről szerintem is baromság volt, mert széles határban annál alkalmasabb hely nincs és ezt szerintem már ő is bánja.

orogordog
@asim: Ez ám a lényeg.
Én nem közösködöm, ilyen Sólyom félével.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.