Az ellenzék vezetője huszonhárom nap múlva mondja el hagyományos évértékelő beszédét, ám egy külhoni újságnak máris részletesen szólt elképzeléseiről.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
inkvi
@kevijeni: Hívjad és csókold meg! Bár a Gusztosék jobban örülnének egy férfiúi csóknak! Fontold meg: előrébb jutnál!
inkvi
Látom, hogy belefáradt mindenki az MSZP tömjénezésébe! Ezzel le is fekszik a propsi. Nem szabad hallgatagon elhullni; legalább nyüszíteni kell!
Ismerjük be, hogy vesztettünk, de legyünk itt, hogy a bánatunkat megoszthassuk egymással!
luciferi
@inkvi: ..:))) ...de neveltetésem okán udvarias vagyok, és magam elé engedlek.:))
picike
Ha egy szavazat külömbség lesz mostmár akkor sem változtatok,aki hunyt hunyon tovább mi küzdünk egy jobb világért és én is küzdök,de nem egyedül azt viszont hallom is .várjuk ki.jó az türelem jó sok adag legyen kilóra kivánom.,
orogordog
@ureginyul: Ajánlott olvasmány tőlem neked.

"Az egyetemi tanulmányaim alatt részt vettem az ELTE Hallgatói Önkormányzat elnökségének munkájában, elnöke voltam a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége egyetemi alapszervezetének, 2002 után pedig Orbán Viktor meghívására tagja lettem a Szövetség a Nemzetért Polgári Körnek. 1999-ben részt vettem a Jobboldali Ifjúsági Közösség megalapításában. Az ifjúsági szervezetből párttá vált Jobbik alakuló kongresszusán, 2003 őszén a párt egyik alelnökévé, a 2006 novembere óta – immáron másodjára is – elnökké választottak. Nagyon büszke vagyok arra, hogy csupa nagyszerű emberrel közösen életre hívtuk a Magyar Gárdát, az Atilla Király Népfőiskolát és a Nemzeti Egyleteket."
(Vona Gábor)
kiscserkész
Az is a pakliba van, hogy az első! Azonos média, meg sajtó felület esetén elsöprő első lenne a jobbik. Ők azok, aki a valós problémák megoldásán dolgoznak. Minden tisztességes becsületesen dolgozó embernek biztosítják a jövőjét e hazába.

Az adóság állomány kezelésére még nem hallottam programot Orbántól, ami jelenleg GDP 83% teszi ki. Kíváncsi lennék ez, az adóság megtartása mellett milyen gazdasági növekedést tudna produkálni. Egyszer már erről is beszélhetne, mert legtöbb embert ez érdekli. A jövője.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.