Új forduló a nyugdíjháborúban: ma totálissá vált a hadviselés a pártok között.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mandiner
N zóval,a maszop azért támadja mert svédet akar a Fidesz,az mdf meg azért mert ő akar svédet, a Fideszé meg nem az..na erre varrjatok gombot))))
Csubaka
Én pedig Január elsején megfogadtam, hogy azt a cikket amelyben csak leírják a Debreceni József nevet el sem olvasom.

A svéd modell bevezetésének FIDESZ-es szándékát is az MSZP találta ki, ugyanis az eredeti Varga Mihály interjúban az hangzott el, hogy 'a svéd rendszerhez hasonlóan magánszámlákon vezetnék a befizetéseket' azért ez még nem a svéd rendszer, viszont a jelenlegi közös nagy fazékhoz képest mindenképpen követendő megoldás a befizetett nyudíjak, a szolgálati idő igazolása és egyéb jogosultságok tekintetében.
Most az MSZP bele szaladt, aztán rájöttek, hogy európa szerte a svéd modelltől alig különböző TB és nyugdíjrendszerek működnek, hát a nagy magyar valósághoz kitalálták, hogy ez nálunk csak úgy valósítható meg, hogy 70 éves lesz a nyugdíjkorhatár. Ha ők ezt állítják akkor nyilván tudnak valamit amit mi még nem. Ha gyanúm nem csal arról lehet szó, hogy ONYF és az OEP kasszáját olyan mértékben leürítették, hogy 10 év kell ahhoz, hogy valaki rendbe tegye.
furfang
Végre megvan a konc, amin rágódhatnak, és a hasznos idiótáik is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.