A magyar nyugdíjas a jövő záloga. Nem szereti a Fideszt, mert pontosan tudja, hogy a jobboldal csak felforgat, zavart kelt és nyugdíjakat csökkent, s ha a szocialisták nem lettek volna, az elmúlt években talán meg is etették volna őket az egyetemista csürhével. Reményeink és tapasztalataink szerint a magyar nyugdíjas természetesen nem ilyen, de az biztos, hogy ilyennek képzeli őt a Magyar Szocialista Párt. Legalábbis ez derült ki a formálisan az MSZOSZ Nyugdíjas Választmánya által szervezett vasárnapi matinén, amelyen tiszteletét tette az ebben a közegben valamiért államférfiként tisztelt Mesterházy Attila, de olyan kiválóságok is emelték a délelőtt fényét, mint Harangozó Teri, Aradszky László, valamint az a ráncos úr a Sas-kabaréból.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anka
- a pofám leszakad! -na elég ebből a nyálas szövegből mert ezt ő se gondolta komolyan.......!!!!
vukkocska
Kedves Hirszerző! Ezt eléggé összezagyválta. Gné dr. Maczó Ágnesről akkor hallottam utoljára, amikor férje az általa megzenésített versével köszöntötte. Az pedig elég régen volt. Hogy kerül a csizma az asztalra?
1951
Az,hogy államférfiként tisztelt Mesterházy Attila, ez egy elég erős túlzés, ezt csak Ő maga hiszi,hogy az!!
radikal
Vicces a képen árpádsávos nyakkendőben a ....házy!
szöszmösz
A szerző mellé lőtt. Alaposan legyagyázta az ország nyugdíjasait. Anyukája helyett
mondom, hogy "ne lőj fiam, mert Én is ott leszek"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.