Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ütyek
Ez a 103 millió rettentő nagy hazugság! Ugyanis 7 millió liter g.olajat hozott be az országba, mint segédanyag. Ezt eladta a magyar villamosműveknek, akitől ő az áramnak Kw-ját potom pénzért kapja. Persze ez a fűtési segédanyag nem is tudom hogyan lett elvámolva. De tény, hogy Szlovákiából hozta be. Netán Putyin közben járt az érdekében? Valószínű. Ki lehet számolni, hogy az a 103 millió az nem valós. Az csak nekünk szól, hogy ne hápogjunk már olyan nagyon. 3 csapás törvénye neki. 3 bot ütés, hazugság, lopás 1 bot ütés a derekára, hogy belenyomorodjon.
picike
Én nem sajnálom csak azt hogy nekem nincsen .
g1983
Csak azt felejtették el odaírni, hogy havonta :D. De igen, ha válság idején ennyi akkor válság nélkül mennyi? Méghogy az ország tönkretételében nincs üzlet. De sebaj mert a rajongótáboruk úgyis megmarad. Ezek az emberek olyanok, hogy saját akasztásukon is tapsolnának hogy hajrá mszp. Csak itt súlyosabb a ahelyzet, mert a földet adják el és mindent ami rajta van a magyar emberektől.
bombi02
Ez csak az egyik jövedelme.

Nekünk (mivel nekem elszállt a munkahelyem) 1.300.000 Ft az éves. Ebben benne van a páromösszes túlórája is. Hát forduljon fel az összes milliárdos, mert nekik azért van annyi jövedelmük, mert nekünk nincs vagy alig! Rajtunk szedték meg megukat és rajtunk, belőlünk élősködnek továbbra is.
szaboria
@Csubaka: Most fedeztem fel,hogy irtál nekem. Ebben az esetben amit leirtál tökéletesen egyett értek, mert én is ismertem olyan alapitványt ami mamár nem müködik beteggyerekeknek gyüjtöttek de sajnos maguk használták el a pénzt.Amikor konkrétan egy gyereknek gyüjtenek nem volna szabad hagyni, hogy alapitvány folyonbele mert akkor nem gyereké lesz a pénz. Ilyankor kell Önnáló számlátnyitni és az emberek oda utalják vagy adják fel a pénzt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.