A Fidesz meghallgatná Gyurcsány Ferenc volt kormányfőt és Veres János volt pénzügyminisztert is a költségvetési bizottság keddre összehívott ülésén, mert "kiderült", mindketten "szándékosan hazudtak" az ország gazdasági állapotáról - közölte Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője vasárnap Budapesten.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
A múlkor meg azt nyilatkozták, hogy ugyan ezt a két embert feljelentették ugyan ezért a cselekményért. Hát akkor várják ki a vizsgálat végét. Ne ugráljanak már annyit. Ezért veszitették el a 2006-os választást is, mert túl agresszívak voltak. Nem azért, mert 14. havi nyugdíjat is ígértek.
szaboria
@vukkocska: Nem vetted észre, hogy nincs közöttük sem mindenap tájékoztatás Balas feljelent Cser-Palkovics meghallgatna.Nekik most az az érdekük minden napra egy mese az MSZP-ről.
inkvi
Én tudnék jobb (meg)hallgatóságot is! De ami késik, nem múlik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.