A Fidesz meghallgatná Gyurcsány Ferenc volt kormányfőt és Veres János volt pénzügyminisztert is a költségvetési bizottság keddre összehívott ülésén, mert "kiderült", mindketten "szándékosan hazudtak" az ország gazdasági állapotáról - közölte Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
anka
@inkvi: - remélem elakad ebbe a nagy hóba.......:))))!!!!!
vukkocska
@ureginyul: az elévülési idő a büntetési tétel felső határa. Egy emberölésnél pl. alapesetben 5-15 évig büntetik, az elévülési ideje 15 év. Ezt így kell számolni.
anka
@vukkocska: - az emberölésnél nincs elévülési idő! - én úgy tudom!
vasasandrea
@vukkocska: Akkor ha egy max 8 évvel büntethető ügyben az elévülés elött 2évvel a 6ik évben 2bűntársból az egyiket elkapják, akkor már csak max 2 évre ítélhetik, vagy kaphat a
6évben 8évet? A bűntársa meg ha 2év mulva a 8.évben az elévülés után besétál a bíróságra már nem büntethető??
Röhögve szabadlábon látogathatja a még 6 évig sitten ülő bűntársát csak mert azt 2évvel előbb kapták el??
ureginyul
@vukkocska: én is ezt írtam :) ani57 az emberölésnek csak egyes esetei nem évülnek el, pl különös kegyetlenség, stb.
ureginyul
@vasasandrea: ha elkapnak egy bűntársat, megszakad az elévülés, hiszen kiderül, hogy többen követték el. Ha megszakadt, ráadásul az elejéről indul újra az elévülés, tehát azért ez nem sok elkövetőt ment meg a börtöntől. Szerintem itt majd inkább a felelősségi körökkel és büntetés tényleges letöltésének kijátszására próbálnak majd hajtani. A büntetési tétel az nem függ az eltelt időtől, marad a törvényi szint.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.