Miért rajongott Vona 1989-ben? Mit nyilatkozott a Híradónak Bokros 1995-ben? Miért aggódott az SZDSZ miatt Orbán? Milyen szívességre kérte Mesterházy Orbánt 2004-ben? Párhuzamos miniszterelnök-jelölti életrajzok.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pacsirta
@kevijeni: Megértelek, nagyon nehéz biztos neked is!
Nem is írtam le minden tragédiám, mert nem akarom azt a látszatot kelteni, hogy panaszkodom. Igen össze kellene tartani, de néha kapkodom a fejem, hogy megint egy csontváz és még egy , akkor hidd el, összeszorul a gyomrom, hogy meddig mehet ez?
Most megint hallom, hogy megalakult a Szociáldemokrata párt. Minek a fenének ennyi párt.
Senki nem foglalkozik azzal, hogy munkahelyek legyenek.
(Egyetlen luxus a családomnak az internet, mert van egy most már hála Istennek gyógyulófélen lévő kisfiam. Ő kapta a számítógépet egy vállalkozótól.)
Nem is kérek a Jóistentől se külföldi nyaralást, még belföldit sem, CSAK azt, hogy dolgozhassak és tudjam fizetni a részleteket.
Tehát ne a munkahelyek lerombolásával kellene foglalkozni.
A magyar ember dolgos és szorgalmas!!!
Nekem ez a 8 év, ki merem mondani nem volt jó!!!!
luciferi
@pacsirta: Fel a fejjel, és tiszta szívből kínánok jobbulást a Fiadnak.
Nekem viszont 2002 elején kellett, hogy abbahagyjam a kis vállalkozásomat, az egyre növekvő terhek miatt. akkor jött be egy újabb adó, amit a könyvelők, és a kisvállalkozói réteg is csak "cigány etetési adó"-nak hívott. Na, ez kinyírt minket teljesen. Aztán jött az infarktus. De! Ezzel együtt én nem gyűlölködök, utálkozok. Meggyőződésem, hogy egyik oldal sem akarja az országot szándékosan tönkretenni, semmissé tenni. Csak más -más irányokból próbálják ugyanazt felépíteni, több-kevesebb sikerrel. Össze kellene fognunk, és csodás ország lenne ez!!!
Kakastoll
...és a Mesterháziakról egy szó se ?
luciferi
@Kakastoll: igazad van, kicsit el bóklásztunk. Bocsi!
Melyiket szidjuk a címben szereplők közül? Adjál jelet!:)))
szaboria
Azt mondjátok nem illik panaszkondi de sajnos néha muszály.A családom tragédija1991 -ben kezdődőt férjem infartust kapott,azóta 2 szivmütéten van túl.1994-ben én is infraktust kaptam. Vidékre költöztünk édesanyámat is magunkal hoztuk 87 éves korában lezsakad a szivbillentyüje de szegeden megoperálták és ma már 92 éves igaz karácsonykor kapott egy gyomor vérzést mert kiderült 5 évig szedte a véralvadás gátlót ami márnem igazán jó ilyen korban .De mivel én optimista vagyok ezért még nem vagyok annyira megkeseredve.
luciferi
@szaboria: ..tartsd meg az optimizmusodat, és legyetek minél tovább, családi szeretetben, egységben! Őszintén kívánom! És persze mindenki másnak is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.