A rendőrség látókörébe került az "elkövetőként szóba jöhető személy", de részleteket csak csütörtökön mondanak.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
safi
@clarissza : mostmár nem havi egynél, hanem heti kettőnél tartunk. Idős védtelen embereket, brutális kegyetlenséggel ölnek meg egy-két forintért. Jó lenne, ha a nyugdíj-hazudozás helyett ezzel törődnének az urak, de odáig sem jutottunk még el, hogy a problémát korrekten megfogalmazzuk, a politikailag korrekt fogalmazás miatt, nem tudunk azzal foglalkozni, ami nem tűr halasztást. Sok fontos törvényt sikerült alkotni, a melegek együttélésétől, az unokatestvérek házasságán keresztül, a gárda-betiltásig, miközben módszeresen gyilkolják a védteleneket nálunk. Nagyobb probléma egy nem helyesen megfogalmazott állítás, mint számtalan brutális gyilkosság.
g1983
@clarissza : Szerződésük ám. Ezeket a lelketlen egyéneket romabünözőknek hívják.
g1983
Az államnak a romák többet jelentenek mint a magyarok. A zsidók mellett a romákat védik a politikusok főleg. Beadják a holokamu mesét az embereknek, aztán ha egy normális szervezet ki akar álni a magántulajdonvédelem és a személyvédelem mellett akkor azt beszüntetik.
csutak
Aki a holokausztot tagadja az egyéb aljasságra is képes lehet!
safi
@csutak: igen valószínűleg ők mészárolják le az idős védtelen embereket.
Már átrágtuk rengeteg helyen, hogy nem tagadjuk, egész egyszerűen sokkal égetőbb problémákkal kellene foglalkozni.
csutak
@safi: Égető gondokkal csak akkor tudnánk foglalkozni, ha nem kellene nap nap után ostoba embereket újra és újra meggyőzni tényekkel..
Sajnos nem a 145-ös IQ ami jellemző a lakosságra!
És sajnos a politikusainkra sem:(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.