Lamperth Mónika szerint az MSZP vezetőinek is távoznia kell.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Egy másik portálról hoztam egy kommentet- azután mindenki azt mond amit akar, és azt hazudik a 4,5 félévről amit akar, ahogy MP tette, amikor berúgta az ajtót. Hazugságban fogant a tisza párt...akárcsak a fideSS:

Talán azért, mert valótlanságot állítasz be tényként!

Pontosan tudod - ha mégsem, akkor az öreg hiba - hogy Gy. nem ugyanazt tette mint "urbán"
Mindösszesen 4 és fél évet volt kormányon - Medgyessytől "örökölt" másfél évet és a saját maga által megnyert 2006-os választás után 3 évet a lemondásáig, onnantól a hátralévő alig egy évet Bajnai G. vitte végig a 2010-es választásokig.
Ám, nem akármilyen 3 év volt amit Gy. kormányon töltött - túl azon, hogy a gazdasági világválság igen csak próbára tette, és bárkit megtépdesett volna, ám
nem lehet mellékesen kezelni, hogy a 2006-os sikertelen "urbáni" puccs után milyen módon lehetetlenítették és gyalázták, kb másik háromnak elég lett volna.

Neki nem csak a kormányzás alapértelmezett, és az ebből következő további extra feladatait kellett véghez vinni a rendkívül cudar időkben, de egyetlen napot nem tudott a munkájára koncentrálva relatív nyugalomban tölteni, anélkül, hogy ne zúdították volna rá a legkülönbözőbb szidalmakat, rágalmakat és fenyegetéseket, akár tehetett róla akár nem - az urbáni hangulatkeltésnek az lett az eredménye, hogy a társadalom egy része szerint Gy. maga volt az eredendő rossz, minden bűnök elkövetője, maga a sátán!
Ne tégy úgy mintha nem tudnád, hogy a 2002-es elvesztett választások után Orbán és a bandája mire volt képes, és akkor 2006-ban mikor már számítása szerint sikerül megragadnia a felé lendülő hintát, ismét más kapta el és ült bele! Ez feldolgozhatatlan volt a 2002-óta már egyébként is megroggyant idegzetű Orbánnak, és innentől a bármit és a mindent is bevetette, hogy ez a végzetes eset 2010-ben meg ne ismétlődjön. Az ország zengett az öszödi beszéd célzatosan kiragadott néhány mondatától, és ekkorra az emberek már úgy emlegették Gy."katasztrofális" kormányzását, ...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@balos: 08.08

Megnézem a neten, milyen helyen pecázgatsz. :)
Nyírfa
@balos: Kicsit kiváncsiskodtam, dúskál a természet minden jóban. Fideszeseket oda ne engedjetek! :)
balos
@Nyírfa: Viszem a hatlövetű apám-kaszát!
Nyírfa
@balos: 15.31

Ha mész, jó fogást! :))
balos
@Nyírfa: A természet a legjobb gyógyszer a való világ ellen!
Nyírfa
@balos: Ez így van!
Tegnap láttam egy videót, Indonéziában vette fel egy , az őshonos lakókat és a természetet védő szervezet, ahogy az erdőkből kimerészkednek a bennszülöttek , hogy élelmet kolduljanak a nikkelbánya dolgozóitól.
Egy francia tulajdonban álló bánya létesült a földjeiken, az akkumulátorgyártáshoz szükséges anyagok kitermelésére. Annyi erdőt pusztítottak ki, hogy az addig ott élő törzsnek, és az állatoknak nem maradt élőhelye.
Szörnyű volt látni ezeknek az embereknek a kiszolgáltatottságát, és azt a tájsebet, amit az emberi kezek okoztak. Ilyenkor bizony megkérdőjelezem Szophoklész szavait, melyek szerint sok van, mi csodálatos, de az embernél nincs semmi csodálatosabb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.