Kritikus nyelvére a netán hatalomra kerülő Fidesz miatt sem tesz majd csomót Fábry Sándor. A showman a Heti Válasznak adott interjúban politikai szexmániásnak nevezi Dávid Ibolyát, a balliberális értelmiségről pedig úgy véli, hogy elmúlt évekbeli tevékenységüket akár a büntetőjog nyelvére is le lehet fordítani.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
oldboy
biztos,hogy fog fábry tisztogatni.
legalább nem lesz orbánnak szüksége budipapírra.
szaboria
Valamit érez lehet, hogy nem a fidesz fog gyözni,peddig nagy fidesz rajongó.
g1983
@szaboria: Miért talán személyesen ismered hogy ilyent állítasz róla.
1951
Azért Fábry Sándor megtisztogathatná Fási Ádám, a Zeneexpressz "főműsorvezetőjének" képét is, hátha megtisztulna az a kép is, hogy mit is keresett Ő A NAGY MŰVELTSÉGÉVEL az őssejtügy igazgatósági tagjaként a Seifert klánban?!Nagy a titkolózás,pedig ez a "nagy tudású" Fási Ádám annak idején még Dávid Ibolyával is készített interjút.Ez akkor volt, amikor eszement állapotában több politikussal is készített interjut, azt mondanom sem kell,hogy tegeződve! Honnan ez a nagy "puszibarátság"?! A rendőrség mikor tervezi Fási kihallgatását,lehet,hogy még a gyulai emlékek is előkerülnének az "Aranykereszt" Étterem korából, ahol is a BÁG kereskedelmi igazgatója,Bacsa Vendel is gyakran megfordult úgy 1985-1986 táján!Érdekes "interjút" tudna a rendőrség is készíteni Fásival erről az időszakról is!!
luciferi
@g1983: ott a válasz oldboynál. Olvasd el mégegyszer.:))
profon
Minél hangosabb egy ripacs annál szánalmasabb!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.