Sió László oktatási szakértő a magánvéleményét közölte a csütörtöki Népszavában. Az általa elmondottak nem tekintendők a Fidesz hivatalos álláspontjának - tudatta Cser-Palkovics András, a párt helyettes szóvivője az MTI-vel.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria
Megint hazugságba esett a Cser-Palkovics most olvastam Pokorni nyilatkozatát,kevesebb pedagogust kell képezni.mert nagyon felhigult a szakma olyan tekintetben, hogy rosszabul tanulok választják a pedegogus pályát.
csutak
@szaboria: Ria, egy antidemokratikus, despota által vezetett pártban fent mondják meg, hogy lent mit gondolhatsz!
Orwell: 1984
gyulabors
Lehet, hogy ő is úgy jár, mint az "ősFideszes" Mádi Laci, hiszen elkottyantotta az igazságot!
bekesi39
Ez a kérdés nagyon fontos ezt nem lehet félválról venni, sok gyermek szenved amiatt, hogy nem olyan szakember van melletük aki tud is és ért a gyermekekhez! Olyan elkötelezetség és hítvallás kell és alázat a gyermekek íránt ami egy életre szóló kapcsolatt a tanár és a gyermek között. Erre szokták mondani egy jó tanár örökéletre meghatározza a gyermek sorsát!
szaboria
@bekesi39: Az irásodban benne van a lényeg. Amikor egy tanár kijelenti , hogy nem hajlandó kirándulni vinni a gyerekeket, hogy meg ismerjék szép országunkat az előttem nem pedagogus.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.