Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
Megjött a mélyből, a keresztényi szeretet hangja!! Most látszik, hogy miért is tanácsolták el a "virágvasárnaposok"!! Ekkora iq-val eljutott a megfelelő pzicióba!!:-))!!
petmail13
Nagyon remélem, hogy a programját csak titkolja, mert ha választásokig nem ad programot, akkor bajban lesz a fidesz
mandiner
@petmail13: Jól teszi ha titkolja! Még egyszer nemszabad esélyt adni a maszopnak arra, hogy kiforgatási sratégiák kidolgozására legyen ideje, mint anno pl a köteles-beszédnél is! Elég volt egy fél mondat Vargától, és már beindult a hazugság-riogatás!
luciferi
@mandiner: hát, látod ilyen sokszínű a földi lét. Mert (de már írtam) én meg pont a vikiék alatt kellett, hogy feladjam a vállalkozásomat. Pedig rájuk szavaztam, éppen a beígért adópolitikájuk miatt. 2002. év elején már több, mint a duplája volt a befizetnivalóm, mint 98'-ban. Ezt már nem bírtuk el sajna, megszűntünk. És amikor bementem az önkormányzathoz, a telephely megszüntetés, stb hiv. papírokkal, az ügyintéző hölgy mondta, hogy aznap én vagyok a 18.-adik, és még hol a műszak vége,és ez van minden áldott nap!
És akkor még volt ügye az a kis cinikus szösszenet a vikiéktől, hogy más a kampány, és más a kormányzás. Na, majd most kiderül, mennyit javult (v. romlott) a pali.
kockapac
Má bocsi, de kia f**** érdekel hogy a kis dzsipó évet értékel? Azki?
szaboria
@kevijeni: Utolsó előtti mondatod idén is érvényes lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.