Lezuhant egy TU-154-es utasszállító repülőgép Oroszországban. A balesetben mindenki életét vesztette, az áldozatok között van a lengyel elnök, Lech Kaczynski is.

Feltöltő: barben
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

barben
Tudom, hogy statisztikailag a légi közlekedés sokkal biztonságosabb az autóvezetéstől, de amikor egy pillanat alatt százak halnak meg úgy, hogy közben az életük mások kezében volt, az azért megrázó.
Csizmás Kond
@barben: Az is megrázó, hogy soha nincs túlélő felelőse egyetlen katasztrófának sem, pedig az üzemeltetők és még sokan épp oly felelősek mint akár a pilóta.
csutak
@Csizmás Kond: Rákenik majd a pilótára és sajnos igazuk lesz!
Akinek van (vagy volt!) szakszolgálati engedélye az tudja, hogy minden döntést a pilóta hoz meg, és felelősséggel tartozik érte!
A repszabályok vérrel íródtak.
Sajnos hiába lesz szalagon, hogy fenyegették, neki MEG KELLETT VOLNA tagadnia a kapott utasítást.
A legnagyobb árat fizette érte:(
barben
Sajnos egyre valószínűbb, hogy a személyzet - főleg a pilóta - hibázott a leszállás közben. Az egyik orosz hírügynökség minisztériumi forrásra hivatkozva már délelőtt ezt közölte.
Időközben a gép egyik feketedobozát megtalálták, ha valóban kaptak arra vonatkozó utasítást, hogy a köd miatt máshol szálljanak le, talán előkerül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.