Az új bukaresti nagykövet szeretné szorosabbá fűzni Románia és Magyarország kapcsolatát, segíteni a gazdasági beruházásokat és a két ország közös uniós pályázatait, ugyanis sok még a kiaknázatlan terület. Füzes Oszkár szerint nem létezik magyar irredentizmus, Trianonon mindenkinek túl kell lépnie. A Népszabadság egykori washingtoni tudósítója nem tart attól, hogy a jobboldal „kifúrná” posztjáról, és attól sem, hogy Románia pár éven belül beelőzi Magyarországot. FN-interjú.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zsolti
pedig még egy jópár évig biztos lesznek olyanok, akik teljesen komolyan gondolják, hogy mindent vissza, meg hogy háromtengermossa... szép álom, de inkább a jövővel kéne törődni.

pl. azzal, hogy Székelyudvarhelyen már réges-régen tojnak arra a bizonyos népszavazásra, ők mostmár sokkal inkább úgy vélik, hogy Budapesttel kell versenyezniük, és ezt komolyan is gondolják. (nézze meg a térképen a két várost, aki nincs képben, nem vicc)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.