Éjjel kirakta a közösségi felületére Magyar Péter a drogtesztjének eredményét. Minden oldalra ráírta: @dajcstomi? . Soha véget nem érő üzengetés alakult ki kettejük között. Deutsch azt állította minap, hogy Magyar Péter az assziszense akart lenne Brüsszzelben, de ő elhajtotta, ezért "gyalázza" őt. Jöt is válasz. 

Mint írtuk:  Magyar Péter Instagram-sztoriban kirakta az oldalára a drogtesztjének eredményét. Kábítószert nem találtak a vérében, de koffeint igen. Méghozzá 2 673, 0 ng/ml mennyiségben. 

Dajcstomi? – Magyar Péter a drogtesztjének eredményét úgy hozta nyilvánosságra, hogy minden példányon  a Fidesz politikusának üzent

A választások előtt pár nappal a Tisza párt alelnöke a Facebookon közölte, hogy túl van a drogteszten. Akkor azt írta: véleménye szerint a politikusokat is megilleti a magánélethez való jog, így ő nem fog mások magánéletével kapcsolatban semmilyen információt nyilvánosságra hozni, „még akkor sem, ha a Fidesz ócska, aljas, hazug propagandájának természetesen senki magánélete nem szent” – tette hozzá. Több kormánypárti politikust felszólított, hogy óvakodjanak a természetes, a szintetikus és politikai drogoktól is!

Az Instagram oldalra feltöltött dokumentumok alapján vér- és vizeletmintát is vettek Magyar Pétertől. A vizeletmintából kiderült, hogy sem opiát, sem kokain, sem marihuana, se matedon és más drog sem volt a szervezetben. Se drogok, se gyógyszerek nyoma nem volt kimutatható. A vérmintát is elemezték. Az igazságügyi toxikológiai vélemény alapján Magyar Péter teljesen szermentes volt, gyógyszerek, kábító – és pszichotrop szerek tekintetében negatív, csupán koffein volt kimutatható nála.

Korábban Deutsch Tamás azt állította, hogy tudja miért van ráálva Magyar Péter. Deutsch szerint Magyar a kampányban őt durván gyalázta, ennek általa vélt okát pedig fel is fedte:

2010-ben új asszisztenst keresett maga mellé, és Magyar Péter volt az egyik jelentkező az állásra. De az állást végül nem Magyar kapta meg, mert Deutsch szerint "mások jóval alkalmasabbak, jóval hozzáértőbbek, jóval felkészültebbek voltak".

A fideszes EP-képviselő szerint ez az, amit Magyar Péter nem tud megbocsátani neki.

Forrás: Propeller , Propeller

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Philip Marlowe: nem te agyhalott, a drogos Tompikáról van szó.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Philip Marlowe: nem te agyhalott, a drogos Tompikáról van szó.
kereső
Ószintén szólva engem jobban érdekelne deutsch 4,2milliárd tamás drogtesztjénél a miniszterelnök drogtesztje/gyógyszerfüggőség vizsgálata, valamint "C" tipusú nemzetbiztonsági ellenőrzésének eredménye. Nem nagy kunszt egy olyan ember drogvizsgálatát kezdeményezni, akiről bizonyitottan vannak jelentések, hogy drogfüggő.
1kaszás
@Philip Marlowe: Na ja, ez a "köcsög" csinált 30%-ot, EP képviselő, és te? A cipő pucoloja sem lehetnél! Idiota, olvasni tudsz? Ott a szakvélemény, ha a kávét kimutatták, akkor a piát nem?Az a gondod, hogy az igazságot sem felfogni sem megérteni nem vagy képes, mert a gazdád ezt verte a fejedbe, igy lett 10-es IQ-d.
jesz
Dajcs és Magyar ezentúl Brüsszelben ölelgetik egymást..-persze a pleb’s nem fog tudni róla, de ők nagy barik lesznek...erről kussolnak.
DR PRÉDlKÁTOR
Mindenki tudja, hogy dajcstonyó csak női asszisztenseket vesz fel, tehát már csak ezért sem jelentkezhetett nála állás betöltés ügyében dr Magyar Péter.

"1989-ben nősült először: felesége, F.K. a Külkereskedelmi Főiskolán diplomázott, majd pénzügyi előadóként dolgozott egy bankban. Három gyermekük született: D. (1989), B. (1992) és F. (2002).

Első házassága alatt titkárnőjének, U. Anitának szintén született tőle egy gyermeke, Z. (2000).[19][20][21]

Második felesége F.Á.S. pénzintézeti vezető könyvelő, F. L. egykori MDF-elnök lánya volt, akinek 2006 januárjában felvette vezetéknevét, majd válásuk után visszavette a sajátját.

Ezután Lázár János akkori hódmezővásárhelyi polgármester kabinetfőnökével, J. T-vel (Csongrád Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja) lépett kapcsolatra, de nem házasodtak össze.

Harmadik felesége L. E., az MTK ritmikus gimnasztikai szakosztályának vezetője, akit 2012 decemberében vett feleségül."
Billibácsi
@DR PRÉDlKÁTOR: Ez aztán az életút! Nők tucatszámra., porcukor kilószámra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.