Az Európai Bizottság azt javasolja, hogy hosszú távon 70 évre emeljék a tagállamok a nyugdíjkorhatárt, hogy senki ne töltse élete több mint harmadát nyugdíjasként. A tagállamokban már most is sztrájkolnak a szigorítások ellen.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Atomqkac azaz EbUraFakó
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet nem lehet 70 évesen végezni! Azokkal a dolgozókkal mi lesz? Egy irodai munka kör, ügyintéző, mittudomén talán, hangsúlyozom talán képes 70 éves korig dolgozni. De az, aki kétkezi munkát végez, magasban mászkál, betegekkel foglalkozik, gépkocsit,buszt, kamiont vezet, bányában dolgozik, fodrász és a végtelenségig lehetne sorolni, az nem bírja 70 évig.
Én a magam részéről nem akarok 70 éves sofőröket látni az utakon, mint ahogy 70 éves fodrász keze alá sem ülnék be.
A 70 éves korhatár életfogytig tartó rabszolgaságot jelent, a remény nélkül, hogy a végén élvezheted a munkád gyümölcsét. Legfeljebb a gyermekeink.
lópicigáspár
Azt nem értem, miért nem kötelezik az embert 50 évesen automatikusan öngyilkosságra?
csutak
@Atomqkac: Jó kérdések:)
Van 42%-om, nincs hivatásos jogosítványom,
van kemoterápiám - nincs táppénzem!
Van egy agyament kormány-rendelet, mely szerint én tudok dolgozni, bár jobb kezem szinte teljesen mozgásképtelen és még 6 féle egyéb, igazolt (CT.) panaszom.
Munkát keresek!

Bosszúból meg fogok gyógyulni, hogy Gyurcsány és Orbán sírját lepisilhassam 126 éves koromban.
Ezt véresen komolyan gondolom!
FLORRA
Meg az a jó édes anyjukat ezeknek az EU soknak!+meg azoknak is akik bevittek bennünket!...patkányok,,,!
trix
Nekem már nyugdíjam sem lesz, tudom, és nem számíthatok semmi jóra , semmi támogatásra! Most már arra sem számítok, hogy megélem a nyugdíjkorhatárt...70 év után mi lesz a következő ? 80 vagy 90 év ?
Csizmás Kond

Helyes emeljék hetven évre, és az szerint kapjanak nyugdíjat meg fizetést (mármint az EU-s politikusok), ahány nyugdíjasuk lesz az adott országban, és csak ha az a nyugdíjas is legalább negyven évet nehéz fizikai munkát végzett.....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.