Most már csak egy kérdésre várnánk a választ. Miért szólta le Franciaország Magyarországot mikor meglódultak a Zámolyi romák?

Forrás: bombahir.hu
Feltöltő: 5hazi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Valószinü nekik is meg kellett tapasztalni azt, amit mi régóta érzünk a saját bőrünkön.
Igen, Európának össze kell fognia, hogy a romákat - tisztelet a kevés kivételnek - a tisztességes életre átnevelje, ne bújjanak ki a kötelezettségek alól, ne a rablásokból, a gyerekcsinálásból eredő segély, családipótlék legyen az életcéljuk.
5hazi
@nyanya001: Te zseni vagy KETTŐ mondatba összefoglaltad amin bizottságok és miniszteri biztosok dolgoznak évek óta! Én értem a lényegét Te érted! Akkor a sok okos politikus miért nem érti? Vagy csak ebből is a pénzt szedegetik? Remélem elég naivnak tűnnek a kérdéseim.
nyanya001
@5hazi: Szerintem ők is tudják, csak kevésbbé szembesülnek nap mint nap a problémákkal mint azok akik kénytelenek elviselni a zaklatásaikat, a szomszédságaikat, a pofátlanságaikat.
5hazi
@nyanya001: A Te "halottad" nem az enyém ,értem én a gyászt ,de nem érzem! Na "nagyaink igy vannak MINDENNEL !
5hazi
Ami a lényeg az egészben a Franciáknak ehhez a megmozduláshoz nem kellet 20 tagú eseti bizottság,jogászok, szakértők,felügyelő miniszteri biztos,vagy államtitkár! Lezavarták az egészet egy hét alatt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.