2001. szeptember 11. úgy vonult be az emberiség történetébe, mint a nyugati civilizáció ellen elkövetett legnagyobb és legvakmerőbb terrortámadás. 9/11 - A dátum, amikor a katasztrófa történt, és 911 - a szám, ami Amerikában a segélyhívó is.

Feltöltő: barben
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@luigilongo60: Nem vagyok szakértő, de az egyre jobban meg vagyok győződve, hogy ilyen precíz összeomlást csak irányított robbantással lehet elérni. A filmet már a napján láttam amikor megtörtént, a tv-ben de akkor is csodálkoztam, hogy milyen szépem magára omlott.
Hópihe
Aki manipulációról beszél, az ugyanolyan olyan ostoba,mint az, aki nem hiszi el, hogy ember járt a holdon.!!
Az események után számtalan statikus szakértő is nyilatkozott.
A becsapódó gépek és a berobbant üzemanyag hője miatt meggyengültek a vasbeton tartóelemek és miután egy emelet összeroskadt, az leomlasztotta az alatta lévőt, --- igy zuhantak egymásba a szintek. Ez annyira hihetetlen??
MNG
@Hópihe: Vasbeton?? Kicsit másabb az acél, mint a vasbeton! Az alapra omlás ami a lényeg! Nézd meg a WTC 7-es összeomlását! Körülötte olyan közel vannak az épületek és mégis önmagába omlik össze!

Nézzél a különböző csatornákon robbantásos ismertető filmeket, érezni fogod a különbséget, hogy milyen egy épület "normál" összeomlása és milyen robbantáskor.

A becsapódáskor az üzemanyag berobban, ami nagyrészt látszik is, aztán bazi nagy füst és kisebb tűzgócok. ettől nem szabadott volna összomlania.

Miért égett, füstölt még hetekig az összeomlott alap, amikor már régen elhalhatott volna a láng?

MNG
@luigilongo60: Józan ésszel átgondolva és ha végignézed a filmet, rájössz, hogy sok igazság van. Fizikális igazságok!

csutak
@Hópihe: Idézz pontosan!
Az épület acél váza hevült olyan hőfok fölé, amely fölött megszűnik a statikai tartó szerepe. Ezért omlott össze ilyen szép módon.
Tehát a hosszartó, amely itt függőleges!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.