A 2001. szeptember 11-i terrortámadást követően politikusok és kommentátorok egybehangzóan közölték: sorsfordító esemény történt, a tragédia új korszakot nyitott a világtörténelemben. De csakugyan új fejezet kezdődött az emberiség történetében ezen a napon? Lehetséges, habár a cionista irányítás alatt álló amerikai birodalom további agresszív terjeszkedésének forgatókönyve már jóval az ikertornyok elleni merényletek előtt készen állt.

Forrás: kuruc.info
Feltöltő: MNG
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zsuzsu
@csutak: nem tudhatom,nem látok át az érdekek, érdek ellentétek szövevényén ,ehhez nem vagyok elég okos.Ha néha hajlok is egyik vagy másik fél véleményének elfogadása felé, eddig még nem győzött meg egyik sem annyira, hogy feltétel nélkül elfogadjak, elhiggyek mindent amit látok és hallok.Amiben biztos vagyok az,hogy ott volt a több ezer ártatlan ember akinek meg kellett halni,mások aljas céljai érdekében.
csutak
@zsuzsu: Van rengeteg elmélet!
Egyik sem igaz, önmagában.
Oszamára kenik, pedig Bin Ladent ők képezték ki! A CIA ügynöke volt, fegyvert, robbanóanyagot kapott és azok hasnálatát ismerte.
Oszamának NEM volt érdeke belerúgni amerikába.
Jelenleg is az USA a föld legnagyobb fegyver exportőre.
Lásd a mai napon kötött több milliárd $-os Szaudi megrendelést...

MNG
Végignéztem ma a filmet.
A tanult szakmám karosszéria lakatos, ezért anyagismeretet is tanultam. Most már ugyan teljesen más területen dolgozom, de amit itt elmondtak az acél-ról stb. az sztem abszolút hihető.
A kis robbantások, az alapra omló rohadt nagy épületek, a WTC 7 épület, ami alig égett szinte, a törésvonal, ami a középre omlást eredményezte mind-mind olyan jelek, ami mögött szándékosság vélhető.
Persze ez vélelmezés. A film is az emberek újra össze zavarására készült. Sajnos bábok vagyunk egy nagy-nagy forgatagban!
zsuzsu
@MNG: Igen,de ahogy csutak is kérdezte "Cui Prodest " kinek az érdeke?Ez az amit film sem mert nyíltan kimondani .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.