Pénteken emelt vádat a kanadai rendőrség egy tízfős magyar család ellen, akik kanadai újságok szerint rabszolgaként bántak azokkal a pápai férfiakkal, akiket a jobb megélhetés reményével csaltak ki Kanadába. Az országban ez a legnagyobb emberkereskedelmi ügy, mióta törvényt hoztak a bűncselekményről.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
Mindket fel cigany, a rabszolgak, meg a rabszolgatartok is. Ezt az origo is leirja, csak a cimben magyaroznak.
csutak
Szegeden is megbuktak vele, de pont úgy csinálják tovább:(
Kezdek arra a meggyőződésre jutni, hogy a rendőröket nem is érdekli!
Illetve akit érdekelne azt leinti a főnöke.
Már csak a miértje nem egészen világos.
A főnök gyáva, megvették vagy lusta?
Zsoel
@csikknorisz: Így van. És ezek a rohadékok amennyire ragaszkodnak idehaza ahhoz, hogy ők aztán aztán nem "parasztok", hanem hej de sukár romáleshávók, külföldön épp annyira verik a mellüket, hogy magyarok. Aztán csodálkozunk, ha a világon mindenhol látatlanban is utálnak minket, mert azt hiszik, hogy a magyarok tulajdonképpen cigányok - és amikor idejönnek, akkor döbbennek le, hogy jééé, hiszen ti magyarok igazából fehérek vagytok és tudtok ember módra viselkedni?
lópicigáspár
Nem értem ezeket a rasszista újságírókat, miért nem tanulják meg végre, hogy ez mind a kultúrájuk része, és ez nem más mint néphagyomány, ezek aztán meg őrzik is, de fenemód!:-)
safi
Ma is volt egy kanadai cikk, ami után egy újságíró megdöbbenését fejezte ki, mert Kanadában eddig nem tapasztalt rasszizmus volt a cigányokkal kapcsolatban. Egyébként nem keverik össze őket a magyarokkal, egész egyszerűen cigánynak említik őket, még véletlenül sem magyarnak. Egyébként az integrációról és az életvitelükről volt szó, és példa nélkülinek találták, hogy sok hozzászólót ki kellett moderálni.....pedig a kanadaiak nem rasszisták.
zsuzsu
Mi fa..-ért azt írja,a cikkíró, hogy magyar miért nem írja,hogy cigány??? roma vagy bármi.Kikérem magamnak !Qrvára tele van a tököm már a bársonylelküket védő pozitív diszkriminációval!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.