Az Isten elméje áll az olyan összetett tudományos jelenségek mögött is, mint az ősrobbanás, és a katolikusoknak vissza kell utasítaniuk azokat a feltételezéseket, amelyek szerint a világegyetem pusztán egy kozmikus baleset műve - mondta XVI. Benedek csütörtökön.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csutak
@csikknorisz: Reggel a reggeli után!
Már alig látok:(

Menek oszt szunyálok egyet:)
Szép álmokat!
sasa70540
Azt üzenem a pápának ,hogy azon gondolkozzon inkább mennyivel jobb lenne a földön nélküle és a papok nélkül. Mennyivel elörébb tartanánk,ha ők nem butitották sanyargatták kinozták volna az embereket.Nem vetették volna több száz évvel vissza a fejlödést. Ha rajtuk mult volna nehogy az ősrobbanásrol nem beszélnénk hanem még mindig azt hinnénk hogy lapos a föld.
Dr. Akula
@sasa70540: nem szívesen, de egyet értek veled. Brunó, Galillei, stb.
És akkor még nem is beszéltünk Dél Amerika, stb kiirtásáról.... Szégyen.
Csizmás Kond
@brumi58: Dél-Amerikát is kiirtották ?
csutak
@sasa70540: & @brumi58: Ne a mai tudásotok alapján ítélkezzetek!
Próbáljátok megérteni a kereszténység, a papság szerepét a történelemben. Ismerjétek meg érdemben a tudományok fejlődése érdekében végzett munkájukat.
Mert a papság nélkül eltüntek volna a példuál matematikai ismeretek.

Az egy dolog, hogy valóban a fejlődés gátjának vélik sokan amit az egyház tett, de a mai tudományos módszerek is az esemény megismétlése ami az elismerés alapfeltétele egy tannak, a veretes körülírás mellett!

Amellett utálom a papságot úgy en Block, de tisztelem azokat akiket megismerve nem szakmaként, hanem hivatásként mondhatják:
PAP vagyok. Négy ilyen emberről tudom, hogy még élnek hazámban.
kiscserkész
@zsolti: Ha jön valaki a messiást meghazudtolva tele ígéretekkel, majd hatalomra jutást követően kezet nyújt a Lucifernek. Többit meg gondold hozzá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.