Görögország a világ legkockázatosabb adós országa, megelőzve Venezuelát, de a legmagasabb kockázatú államadósok tízes globális listáján négy további EU-tagállam is szerepel, köztük most először Magyarország.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoel
Az biztos. Tényleg elég kockázatos itt élni: az ember mindennap az éhenhalást és a megfagyást kockáztatja, mert megélni nem könnyű az itteni pénzekből. :D
Zsoel
@csutak: Bocs az akadékoskodásért, de nem gallyra, hanem "gajra megy" valami. Ez egy jiddis eredetű kifejezés, de hogy miből származik, azt nem tudom.
constructor
@Don Quijote: válaszoltam, remélem elégedett leszel, de a továbbiakban nem vagyok hajlandó "digitális fényképezés alapjai I." tárgyat tartani ingyen. :D

szak(mai) kérdésekben meg vitatkozzon laikusokkal akinek 2 anyja van.
constructor
Nagyon vicces amúgy a világ 10 legkockázatosabb országa lista, élén Görögországgal. Komolyan azt elhiszi bárki, hogy görögök kockázatosabbak lennének mint bármelyik dél-amerikai banánköztársaság, vagy valami bantu viccország Afrika közepén? Ne röhögtessenek már!
csutak
@Zsoel: Köszönöm az információt!
Lám, mindíg tanul a szegényember pici hülye fia:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.