A miniszterelnök az Arab Liga főtitkárával tárgyalt Kairóban, ahol a tunéziai válság is szóba került.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
Nem emlékszem pontosan de valamelyik milliomos azt mondta hogy a cigus Kossuth ,vagy Széchenyi reinkarnációja!Most akkor kié??
bra048
@prédikátor: Benne minden "nagy magyar" egy kicsit magára ismerhet. Ha ez nem történik meg, arról nem Viktor, hanem a nagyok tehetnek !
farkas
A civilizációk harca folyik, élet-halálharc. Nem hit kérdése. Nézzen már körül az USA déli részein és Ny. Európa nagyvárosaiban...
bra048
@farkas: Mielőtt körülnéznénk az USA déli részén, jó lenne tudni, hogy merre tart Közép-európa! Sajnos az állapotokat vagy humorosan, vagy pedig a kétségbeesés hangján lehet
csak jellemezni. Mivel nem akarunk még kétségbe esni, így a "médiaörvény" miatt is
humorosan kellene hozzáállnunk.
silber13
Volt már ez a csőgörény Kossuth reinkarnációja, Szt.Istváné, Széchenyié. Lassan eljut oda, hogy azzal a szöveggel csalogatja a csajokat, /öreg qjon nem vén qjon/ : " gyere fel hozzám cicus, megmutatom a reinkarnáció gyüjteményemet! "
silber13
@Prédikátor: Atyám! Hát ha az Isten három személyiségből áll, úgymint : Atya, Fiú, Szentlélek, akkor őfélkegyelműsége miért ne lehetne többféle reinkarnáció?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.