Az ENSZ BT döntése után akár órákon belül légi csapások kezdődhetnek a Kadhafi-rezsim ellen.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
Megáll az eszem! Hagyják az arabok ügyét az arabokra!
Zsoel
Ha annyira jó lenne Kadafi rendszere, akkor nem akarná megdönteni a saját népe már hetek óta! Szerintem a líbiaiak direkt örülni fognak neki, ha európai segítséggel végre már sikerül eltávolítaniuk a diktátort.

@lópicigáspár: A franciák és a britek pedig nem az USA, ők nem fognak ott maradni Líbia nyakán, egyszerűen csak nem érdekük az instabil politikai helyzet az EU tőszomszédságában, valamint igen, a bizonytalan olajszállítás sem (csakhogy ők nem a kezüket akarják rátenni az egész olajkészletre, csak azt akarják elérni, hogy zavarok és akadályoztatás nélkül tudják vásárolni).
csutak
@Zsoel: Ha beleavatkozunk itt a harmadik világháború lehetősége!
Ne nézz hülyének, de Irán keresi a lehetőséget amivel kirobbanthatja a meglévő atombombáinak a felhasználási helyét.
Majd jön egy "utaslistás gép" Brüsszelbe és utasok helyett felrobban egy atombomba, mert más eszközük nincs a szállításra.

Senkinek nincs joga belepofázni egy katonai puccsaba, mert ott puccs zajlik nem forradalom!
Tanulni kellene 1989-ből, amikor is Csauseszkut kiirtották!
lópicigáspár
@Zsoel: Eddigi hozzászólásaid alapján reálisabb gondolkozásúnak hittelek. Az ott egy önálló ország olyan amilyen. Amíg engem meg nem támad, nincs jogom reakcióra. Elítélhetem szóban, kérhetem szépen, de milyen jogon bombázom le azt aki hozzám sem szólt? BELÜGY!
furfang
@lópicigáspár: nem sok példa volt rá, de teljesen egyetértek!!!! Ráadásul a líbiaiak nem is voltak olyan szegénységben, mint az egyiptomiak, csak megirígyelték, és gondolták, hogy az elunt diktátort el kéne zavarni nekik is. Az ottani hajcihő teljesen belügy. Az olajhoz is hamarabb jutnának a nyugatiak ha hagynák lecsengeni a dolgot. Így meg várható, hogy megint robbantgatások lesznek a reakciók a nagyvárosokban. Persze a meghaltak a nagyokat legfeljebb a fekete zászló kitűzéséig érdekli. A sok lerombolt épületről értékről nem is beszélve. Bombázni a hülye is tud, ha van neki bombája.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.