1. Mindig moss kezet mielőtt és miután az ételhez nyúlsz! 2. Célszerű a fagyott ételt hideg vízben, a hűtőben tárolva kiolvasztani. Mikrózni is lehet, ha a mikró után azonnal a grillre kerül. Viszont soha ne hagyjuk kint szabadon kiolvadni, főleg ne fedetlenül, mert mindenféle baktériumok megtelepszenek rajta!

Forrás: grilltippek.com
Feltöltő: obidaya
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.