Nyolcvanhárom éves korában Los Angelesben elhunyt Peter Falk filmszínész, akinek legismertebb szerepe a legendás Columbo hadnagy megszemélyesítése volt. Falk Alzheimer-kórban szenvedett 2007 óta.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
@Klári: Klári , igen utca . Falk Miksa és Szent István körút sarkon van a kedvencem a Kieselbach Galéria , ahol mindíg nézelődhetek kedvemre , mint a gazdag vevőkhöz , épp olyan szívélyesen szólnak hozzám is. Kicsit beljebb az utcában van a sztárolt Virágh Judit galériája , vannak régiségeket gyűjtő kis kocsmák , ott szokták megtartani az utcai aukciókat , relikviákat hordtak össze a szovjet - magyar barátság idejéből , mozgalmas jó kis hely.
csutak
@ila51: Ott lehet lenin mellszobrot venni?
ila51
@csutak: Ez csak időszakos volt , ez az utcai aukció , de volt ott minden ami Lenin , Sztálin , jelvények , relikviák , írta is a hírekben a nagy érdeklődést , hogy ez évben lesz-e nem tudom.
csutak
Hiányzik a repertoáromból egy Lenin és egy Sztálin mellszobor:)
csutak
@lópicigáspár: Köszönöm, de Sztálin túl drága:(
Leninre meg aspirálok...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.