Budapest – A SZEMA közleményt adott ki a Fidesz közmunka programjáról, amely a liberális párt szerint ezúttal is a Jobbik programjának megvalósítása. Ha a programot és a retorikát nézzük, akkor a nyílt rasszimust leszámítva a Jobbik és a Fidesz nem választható el egymástól. A Fidesz egy szélsőjobboldali párt. A SZEMA közleménye: “A kormány 2011 augusztusának utolsó hetében újabb alkotmányellenes jogszabályt hozott: a közmunkások bérét a minimálbér alatt határozta meg. A SZEMA – Liberális Párt a jogrend helyreállítása és a diszkrimináció megszüntetése érdekében az említett kormányrendelet megsemmisítését kérve az Alkotmánybírósághoz fordul. A Fidesz–KDNP kormánya a konfliktusok és a problémák megoldása helyett az emberek megalázását, meghurcolását választja és gyakorolja nap mint nap. A munkanélküliség érezhető mértékben nem csökken, nincs gazdasági növekedés. A szegények még szegényebbek lettek, a rászorultak, kiszolgáltatott helyzetűek sorsa pedig teljesen reménytelenné vált. A Fidesz által meghirdetett közmunkaprogram nem más, mint az a „kényszerfoglakoztatási modell”, amely a Jobbik választási programjában található meg. Az Orbán-kormány sorra valósítja meg (saját program híján) a Jobbik programját, amely kifejezetten szegényellenes és szociálisan (is) kirekesztő. A Fidesz az elmúlt húsz év legveszélyesebb, legembertelenebb kormánya.”

Forrás: nepszava.com
Feltöltő: barew7
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Feraj49
Kérem akik a 09hó 09.-én 21 óra 39 perces hozzászólásomhoz a lefelé mutató ujjra kattintott,írja már le ugyan már miben nem ért velem egyet? Hadd vitatkozzunk!
csikknorisz
Amerikai népszava. Szema. Ér utálni ezeket a széllibbantokat meg a fideszt is egyszerre, vagy muszáj valamelyik mellett állást foglalni? :)
kinyílt a bicska a zsebemben
@másvirág: Ha a politika nem emberségről kell, hogy szóljon, akkor mi szükségünk politikusokra. Embertelenül lehet szervezés, és egység nélkül is élni. A pártok programjai, mind az empátiát hangsúlyozzák ki amíg el nem érik a céljukat, és meg nem nyerik a választásokat! youtu.be/UCS1zpeA9ug Persze más céljuk is van, csak mindig elfelejtik, mellőzik, hogy mit ígértek. Ezért szoktak forradalmak kitörni. Ma szavazással nem tudod Magyarországot a bajból kihúzni, mert nincs alkamas alternatíva, amint ez már bebizonyosodni látszik. Ha valaki másoknak ígért valamit, és beakarja tartani,- nem az az első, hogy a saját amúgy is kiemelkedő bérét megemeli a másoktól elvont pénzekből! De sok mindent lehetne, -mint ahogy írtak, - is erre a pártra, a másikakra is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.