Kétszáz romániai roma élt egy a vasúti sínek mellett lévő, lakókocsikból és viskókból álló táborban Marseille mellett. Segélyszervezetek szerint azokat a romákat, akik hajlandók hazamenni Romániába, egy sürgősségi ellátóhelyre kísérték. Az év eleje óta mintegy tíz illegális cigánytábort számoltak fel a városban.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
fan.tomas
Te egy béka vagy fiam!
A programozó megy haza éjjel a munkahelyéről, amikor elékerül egy kicsi béka és kiabálni kezd:
- Programozó! Programozó! Én egy elvarázsolt, szépséges királykisasszony vagyok, akit egy gonosz boszorka változtatott át! Csókolj meg, akkor visszaváltozom bűbájos királylánnyá!
- Hö-hö. - mondja a programozó, és zsebre teszi a békát. A buszon egyszer csak hallja, hogy a béka mocorog a zsebében, hát kiveszi:
- Programozó! Programozó! Csókolj meg, meglátod, szép királyleánnyá változom, utána a tiéd leszek!
- Hö-hö.
- Neee, várj még! Mondd már meg, miért nem akarod, hogy visszaváltozzam királyleánnyá, és a tiéd legyek?
- Tudod, királylány, rengeteg a munkám, stresszben élek, alig vagyok otthon, egy csaj csak púp lenne a hátamon. De egy beszélő béka - hö-hö - az cool.
Dr.luigilongo60
@apacuka: Már megint nagyon hülyére vettek fantomas személyében, ha lesz egy kis időm és kedvem ,majd válaszolok mélyenszántó kérdéseidre.
Addig pihenj egy kicsit. mert rád fér.
apacuka
@fan.tomas:Te helyből hülyébb vagy mint más nekifutásból! Piroska megy az erdőben és egyszercsak látja hogy a nagymama egy horogkeresztes zászlót húz fel a zászlórúdra.Kérdi:-Nagymama,miért olyan nagy a füled?-Hogy jobban halljam a Führert!-És miért olyan nagy az orrod?-Csitt!!!!!!
apacuka
@luigilongo60:Az ész nem minden.A te esetedben például semmi.
apacuka
@Don Quijote: hogy is állunk a szinttel?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.