Amerikai, francia, német, osztrák lapok a magyar gazdasági és politikai helyzetről.

Forrás: fn.hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
@keresztapa: Az nem tűnt fel egy cseppet sem, hogy a felsorolt országok már akkor is jóval fejlettebbek voltak, mikor Mi még azt sem tudtuk mi is az az únió, legfeljebb a szovjet előtaggal ismertük.
verőce21
@keresztapa: Egyébként pedig ha már "megközelítenénk" őket alakítanának egy újabb szűkkörű szervezetet, ahová ismét lehetne kapaszkodni jókora áldozatok árán.
1951
José Manuel Barroso elnök úr által korábban vezetett Portugália helyzete / ha nem tévedek Portugália miniszterelnöke volt mielőtt az EP elnöke lett!/ sem különb mint a magyarországi helyzet,tehát negatív diszkriminációt folytat Barroso úr is, és a sikolyszimfóniát pedig ideje lenne befejezni, annál is inkább,mert az MNB elnökének, Simor Andrásnak a viselkedése,mentalitása országának ellenében már az aljasság határát súrolja, de erre nem jött még rá senki??!!
keresztapa
@verőce21: Ahogy írod,Úgy van, A fejlődés akkor következik be, és úgy következne be egységesen, ha a termelő erők fejlettsége egy időben, egységesen érnék el a termelő eszközök fejlettségét, ami követeli a termelő eszközök,és termelő erők fejlődését, a termelőeszközök fejlettsége mindég megelőzi, a termelő erők fejlettségét. Ezért a fejlett termelőeszközök vannak mindenkor előnybe a termelő erőkkel szemben. A termelő erők zárkóznak fel a termelési eszközök ismeretéhez, alkalmazásához, hasznosításához, a termeléshez. Ezeket a folyamatokat kell követni, hogy követhető legyen számunkra az útól érhetetlenség mechanizmusa, lemaradásunk oka a gazdasági versenyben. Nekünk mindég az átadott, és átvett, termelési eszközök ismeretéhez kell, a termelő erőinket fejleszteni. .
verőce21
@keresztapa: ...és amíg ez nem következik be, addig marad a "géprombolás" - szóval és tettel. :)
keresztapa
@verőce21: Semmi képen sem, remélhetőleg a pénzembereknek, politikusoknak lesz valóság felismerésük, amit erősen kétlek, de ha lesz akkor külön, vagy együtt felismerés ami kívánatosabb lenne, a fontossági sorrend, és az emberiség érdekét,egyeztetve saját gazdasági érdekeiket igazgatva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.