Az égvilágon semmilyen következménye nem lesz annak, hogy Révész Ágnes a szigetországban egyáltalán nem adott életjelet magáról, noha egy héten keresztül a helyi rendőrség teljes erőbedobással őt kereste, családja, barátai pedig kis híján beleőrültek az aggodalomba.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
A két olasz fiú majd megtanítja az "életre" !Hamarosan a saját gyerekére vigyázhat
odakint .Íme egy újabb"celeb születik" vagy áldozat lesz ? Felnőtt nő jogilag !Anyuka ne 18 éves korában kezdje el nevelni országos szinten !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gyevi_biro
Nagykorú és a család hisztizett!
Ha ilyenre nevelték akkor így viseljék el.
Jogilag támadhatatlan.
Január
Teljesen felelőtlen a gyerek. De, van itt egy óriási gond is a neveléssel. Valami nagyon elromlott a végeredménye az, hogy a szülő élete végéig "dadusolhatja" gyermekét. Önállótlanok, felelőtlenek, sokan még 45 éves korukban a nyugdijas szülők segítségére várnak. Igaz a szülő sem tud leválni a gyermekéről, és megy az oda-vissza panasz, a szülő a gyermekére a gyerek a szülőre panaszkodik.
Tisztelet a kivételnek, mert azért vannak.
levarosbukta
Már miért verte volna át? Nagykorú azt csinál amit akar. Itt az anyuka verte a tamtamot, biztos meg van az oka hogy a lánya miért nem akarta felvenni vele a kapcsolatot. Ha anyuka elcseszte anno a nevelést akkor így járt!
Birka1
@gyevi_biro: Igaz. A tények:
- nagykorú
- üzent a közösségi rendszerben: jól van
- az anyuka innentől futott a pénze után, ha már belekezdett
- a neveltetés nem bulvár-téma
qxy
Én akartam írni hogy baszik a világra de szó szerint . El tünt mert dugva tartják. De nem mertem írni mert lekurrogtak volna. Amúgy iaza van felnőtt azt csinál amit akar csak ne gyerekkel állítson be majd otthon hogy hoztam egy kis akármit.
Feraj49
@qxy: "Hazatér" majd egy-két gyerekkel.Kapja a családi pótlékot,meg az egyedül neveli a gyereket pótlékot.Közben kettős állampolgárok lesznek:orvosi ellátás itthon.Na nem sorolom tovább !!!Csak gondoljuk végig !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.