Bizonyítva látja az osztrák Profil című hetilap, hogy magyar személyek megvesztegetése árán döntött 2001-ben a budapesti kormány a Gripen harci repülőgépek lízingjéről. A brit BAE konszern pénzével lobbizó osztrák grófot decemberben bíróság elé állítják Bécsben pénzmosás, hamis tanúzás és bizonyítékhamisítás vádjával.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Élek, nagyon élek a gyanúperrel, kik is lehettek a "kedvezményezettek"!!!
silber13
Egy élesben sokszorosan kipróbált gép (F-16) állt szemben egy éles bevetésben soha részt nem vevő vasmadárral (JAS 39). És - véleményem szerint - "fingja nincs "
hozzáértő(k) döntöttek meglehetős baksisért, aminek nagyságát persze rögvest titkosították. Érdekes... Marhára érdekes...
overdose
@Horizont: Ezért van titkositva 21-évre jól beszélt egy fideszesz(volt) a rádióban a vagyon amit bezsebel átláthatatlan mert titkositva van! Ez nem bűn?
overdose
@Horizont: MIndent felirok majd bukta után jövünk!
silber13
@overdose: Tuyanúk árnyéka vetül.dod, már anno, a muhi csatában is, meg úgy egyáltalán a királyt kellett védeni, bármi áron. Most is ez történik, kiváltképp akkor, mikor a Felséges Úrra bizonyos felettébb megalapozott gyanúk setét árnyai vetülnek. Én nem mondom azt, hogy ezen ügylet után szemlátomást dagadt a zsebe, viszont azt maximálisan gyanítom, esetleges tevékenysége maximálisan hozzájárult mások pénztárcájának vastagodásához... Ja, hogy aztán azon a bizonyos pénzek nagy részének merre tartott a vándorútja...?
overdose
@silber13: Megmondom Svájc,Ausztria még az ükkunokájának is megvan a palotája,és mi van a 2 milliárd fogturizmus cimén ? a lánya völegénye kapta he he

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.