Kína befolyási övezetében, a vitatott hovatartozású szigetek miatt feszült Dél-Kínai-tengeren tűnt fel az USA legmodernebb repülőgép-hordozója, a USS George Washington. A valóságos hadiflottával kísért, 80 harci gépet szállító anyahajó felpiszkálhatja a regionális konfliktusokra érzékeny Kínát.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
A két összeférhetetlen állam az USA és Izrael!
lbs
A cím maga is valótlanság.

A Nimitz osztály - amelybe a USS George Washington CVN 73 is tartozik - jelenleg tíz egységből áll. A legutolsóként a USS George H. W. Bush CVN 77 állt hadrendbe és jelenleg ez tekinthető a legkorszerűbbnek.
Ugyanis a repülőhordozóknál (is) mindig a hadrendbeállításuk időszakában rendelkezésre álló legkorszerűbb műszaki megoldásokat alkalmazzák.
Az időszakos nagyjavítások folyamán a régebbi építésű egységeket is korszerűsítik és felhozzák arra a szintre, amely a nagyjavítás időszakában a legkorszerűbb.

Ez a gyakorlat a hajózás kezdete óta létezik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.