Össze-vissza verte a rá bízott hét gyereket az a tanítónő, akit térfigyelő kamera vett fel. A térfigyelő kamerák rögzítették, amint egy kínai óvónő 120-szor pofozta, rúgta, és ütötte meg a nevelésére bízott négy gyereket. A kicsikre mindahányszor verés várt, amikor nem sikerült felelniük egy kérdésre. Félórán belül összesen 120 ütést osztott ki a nő - írta a Manna.ro. A térfigyelő kamerák rögzítették, amint egy kínai óvónő 120-szor pofozta, rúgta, és ütötte meg a nevelésére bízott négy gyereket. A kicsikre mindahányszor verés várt, amikor nem sikerült felelniük egy kérdésre. Félórán belül összesen 120 ütést osztott ki a nő - írta a Manna.ro. A térfigyelő kamerák rögzítették, amint egy kínai óvónő 120-szor pofozta, rúgta, és ütötte meg a nevelésére bízott négy gyereket. A kicsikre mindahányszor verés várt, amikor nem sikerült felelniük egy kérdésre. Félórán belül összesen 120 ütést osztott ki a nő - írta a Manna.ro. A térfigyelő kamerák rögzítették, amint egy kínai óvónő 120-szor...

Forrás: delmagyar.hu
Feltöltő: rézfánfütyülős
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rézfánfütyülős
Bocs, azt írta rövid az ismertető, rajtam nem múlik :)
Feraj49
Na-ne, percenként négyszer ? Akkor ez nem óvónő ,hanem pofozógép !Talán a szülők visszaadhatnák neki ! Csak a "rend " kedvéért !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.