Míg az egész világ gratulált Obama győzelméhez, Orbánék nem hozták nyilvánosságra, mit üzentek az elnöknek.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Mit üzent,mit üzent ?? Hadat üzent ! Nehogy már kimaradjon egy ország akikkel még nem veszett össze!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sóher
Ezekre a senkiháziakra(fidesz) nem kiváncsi Amerika ,mert tudják milyen undoritóak amit itt művelnek!Omama mit mondot -azért vagyok hogy veletek törödjek (nép)ezért választották újra!
sport50
akire mostanában tippelt,hogy győzni fog sose jött be!!! ha most ebből lehet valamit levonni,'14ben ő akar győzni tehát...!
Feraj49
Mit üzent,mit üzent ?? Hadat üzent ! Nehogy már kimaradjon egy ország akikkel még nem veszett össze!
honeykiss
a csalódástól szóhoz sem jutottak...
jancsipapa
Remélhetőleg nem voltak olyan kapitális barmok ,mint az első győzelme idején az MSZP. Azok kecskeméti barack pálinkával köszöntötték megválasztása alkalmából. Vágott az eszük ,mint a régi ,rozsdás magyar borotva penge : -Ugyebár barack pálinka ---Barack Obama . Csoda ,hogy hülyének néznek bennünket ...
vukkocska
Ha nyilvánosságra hoznák nagy bukta lenne. Mert eddig Romney talpát nyalták, s most ugyan ezt teszik Obamának. Nyilván nem bocsánatkérő levél. Azért amikor néztem Romney és Obama beszédét az eredmények közlése után, van mit tanulniuk a mi politikusainknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.