Kering egy hír néhány napja az interneten, több fórumon is lehet olvasni, miszerint a NASA bejelentette, hogy nemsokára a Föld belemegy a „null síkba“. A forrás szerint minderről tud minden állam kormánya, mégsem tájékoztatják az embereket. Megosztjuk az információkat olvasóinkkal is, Önökre bízva, hiszik-e vagy sem. A hírforrás szerint "2012/2013 őszén és telén Tibetben és a Föld északi féltekéjén meleg lesz. 2012.december 21-én Földünk belép az egész Naprendszerrel együtt a galaktikus „null síkba". Ez egy létező sík, ahol nincs áram, és ahol semmilyen tárgyban nem működik az elektromosság. Az egész Földön, 2012. 12. 21-én 10 óra körül - Moszkvai idő szerint - néhány perc alatt elsötétül minden és teljes csend lesz. Nem lesz semmilyen fény, áram, távkapcsolat (telefon, internet), és semmi sem fog működni".

Forrás: hir6.hu
Feltöltő: barew7
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ez lehetetlen hiszen a Matolcsy 25 évre tervezett ! :D
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kamazuka
T cikk írója!
Mindent ami ebben a dimenzióban létezik elektronok protonok pozitronok atomok stb építenek fel ezek kölcsönhatásai maga az elektromosság ,és mágneses erőterek,stb nagyon nagy vonalakban.Az emberi szív mikrohullámon rezeg.
az agyban az ingerek elektromos jelként vannak jelen a neuronokban.
akkor helyesbb lenne a kihalásra felkészűlni, felszólító módban meg jelentetni a cikket!
Nem de?
sza
Hiszi ? Nem hiszi? Neeem hiszi... :-)
profon
Nálunk már sötét van de még hallok valami neszt az utcáról !
senkifia68
A hírnek, bármennyire hihetetlen valóság alapja van, amely ráadásul a maja naptár szerinti időszámítás végével is egybe esik. 2012-12-21.-e táján ér be a naprendszer a tejútrendszernek egy olyan övezetébe amit a csillagászat sötét sávként ismer.
Hogy mi van azon belül? Majd utána megmondom. Ha nem? Hát így jártunk.

A tanulmány írója viszont jó néhány alapvetődologgal nincs tisztában. Mert ha mondjuk az anyagokban nem lesz elektromosság, vajon azt mi miként érzékelhetjük? Hiszen a sejtműködések, a kémiai folyamatok és kötések mind, mint az elektronok, és elektromos töltéssel rendelkező ionok kapcsolatán, vagyis "elektromosságon" múlik.
Asszem gagyi mamai nem fogta fel mit írt!
barew7
Nekem nagyon gyanús ez a "Maja naptár" história, amiről kb egy-két éve cikkeznek. Ha tényleg igaz, miért nem írtak róla 50, vagy akár 10 évvel ezelőtt? Remélem, hogy nem valami nagyobb szabású H.A.A.R.P kísérletre akarják felkészíteni a jónépet?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.