Európa legnagyobb nyilvánosháza épül Ausztriában, a magyar határtól nem messze. A tizenötmillió euró­ból (több, mint 4 milliárd forint) létrehozott létesítmény 150 szobájában naponta több mint ezer vendégre számítanak - írja a Népszabadság pénteki számában.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gaál Miklós
Magyar nyugdíjasokat nem? Igaz , pőrén nem igen hasonlítok Adoniszhoz, de izlése válogatja...
honeykiss
Na ott biztos nem lesz munkaerő hiány !...ennyivel kevesebb lesz itthon a munkanélküliek száma...heuréka
eberti
Így kell csinálni!
Ott legalább nem álszenteskednek és nem gördítenek akadályokat a nyilvánosházak ellen.
csa-csa
"regisztrál­niuk kell magukat a rendőrségen, tanácsadókkal kell beszélniük, kötelező hetente egészségügyi vizsgálaton átesniük, és az adóhivatalt sem kerülhetik el. A bécsi törvény készítői úgy gondolták, biztonságosabb, ha a szexmunkások nem az utcán dolgoznak. "

NA VÉGRE!! JÓL CSINÁLJÁK!
Nálunk a "türelmi zónákat" sem voltak képesek - nem is akarták - kijelölni, nem hogy kupikat építeni. Pedig mennyivel biztonságosabb lenne. Most mi van? ha kell útszéli bódékban a higiénia legalapvetőbb követelménye nélkül "fogadja" a kuncsaftokat egyikből a másikba gányolva a mocskot. Hányadék!!! A fertőzésekről nem is beszélve. Nem értem a férfiakat sem! Nem jobb nekik is biztonságosabban, tisztábban, kényelemben félrelépni ha már annyira igénylik?
Csizmás Kond
@csa-csa: Szerinted aki csak pénzért tud szexuális kapcsolatot létesíteni az nem fertőzött ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.