A magyarok mindig akarnak valamit, a figyelmünket, a területeinket, a verést, az ingünket is - írja a román bulvárportál, a wowbiz.ro.

Ráadásul Csibi Barna közönséges rablóvezérnek nevezte Mihály vitéz vezérét, Baba Novac-ot. Rettentően felháborodott ezen egy tüzes román lány, Raluca Podea. Annyira, hogy a fővárosi ünnepi partik helyett a 200 kilométerre levő Sepsiszentgyörgyöt választotta.
December 1-én, a románok nemzeti ünnepén, amikor az Erdéllyel való egyesülésükre isznak, reggel 6-kor ébredt. Elénekelte a román himnuszt, autóba szállt és meg sem állt Sepsiszentgyörgyig. A portál szerint a magyarok csúfnevet adtak a csodálatosan hangzó Sfântu Gheorghe nevű városnak. Mindegy, a kiejthetetlen halandzsát tartalmazó városjelző táblánál kiszállt az autóból, és megmutatta, mije van a legrománabb lánynak.

"A területünket akarják" Meztelenül gyűlöli a magyarokat

Két kerek keble, melyeket az alkalomhoz illően nemzeti színekre festett be. A portál szerint az újságíróik csapata már napokkal előbb vesztegelt a tábla környékén, ugyanis nem sikerült ledönteniük a nyelvi határokat.

Nem úgy Ralucának, a szélsőséges lány egyből bebocsátást nyert a városba, ahol a 15 ezres helyi román kisebbség ovációval fogadta. Elismerték, hogy életükben először tekintettek úgy arra a táblára perceken keresztül, hogy eszükbe sem jutott a szent szó.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
QQríkú
Egy berúgott magyar rendesen kinyalná a fenekét neki mindjárt más lenne a véleménye rólunk:)
lbs
@csikknorisz: Viszont mint nő - egészen tűrhető anyag...
csikknorisz
@lbs: Csak egy címlappicsa, 12 egy tucat. Odavitték, lefotózták, oszt heló. Ha beírod a nevét a gugli képkeresőjébe, láthatod, hogy jó néhányszor "gyűlölködött" már. Én beírtam, mert kíváncsi voltam, hogy valami önérzetes románról van szó, vagy "pinaalakú díszletről" (copyright by sixx, comment:com :). Utóbbiról van szó.
nahát
@kerék: nincsenek tisztában? A sajátjukkal nagyon is! Régen a tankönyveikben az állt, hogy Románia határa egykor a Tisza partjánál húzódott a Kárpát medencében.
lbs
@csikknorisz: Nem azt mondtam, hogy top, hanem azt hogy egész tűrhető...
Gondolom néhány lejjel gazdagabb lett...
Kakastoll
Üdvözöllek...
A kép egy összeollózott valami, szóval hazug mint a román.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.