Együttműködik a jövőben a diaszpórában élő magyarság tájékoztatása érdekében a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumnak a Nemzeti Regiszter című honlapot működtető Nemzetpolitikai Államtitkársága a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alappal (MTVA).

Forrás: Kitekintő
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
QQCSI
@sziráki ágnes: Nem is vagy trendi! Lefogadom, hogy golfozni se jártok! :)
Január
@sziráki ágnes: Mert így olyan talányos, hadd gondolkodjon róla a magyar. És, aki használja e szót olyan fennköltnek érzi magát tőle. :))))@QQCSI: Bocs, most olvaslak, miután leirtam.
sza
@QQCSI: Na a lukak se hoznak lázba! :-)
sza
@Január: nem lehet használni , legalábbis nekem , mert beletörik a nyelvem! :-)
silber13
@sziráki ágnes: Bizony azt jelenti. Nagyobb baj, hogy a belhoni magyarokat Orbáncék, Tömjénék már nem is diaszpóra magyarságnak, hanem egyenest peronoszpóra magyaroknak tekintik.
sza
@silber13: Kártevők? Az valamilyen gombás betegség ami a szőlőt támadja meg! Nem vagyok gomba!!! Arra már én is rájöttem , hogy itt a magyar sokadrendű " polgár" ! Az hogy állampolgár nem írom, mert egy államban jogaik is vannak a polgároknak, itt meg... !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.