Mai jegyzetünk főszereplője Neelie Kroes, európai uniós biztos,aki Bayer Zsolt újságíró cikkének támadásával ismét kettős mércét alkalmaz. Bayernek a cigánysággal – azon belül is a cigányság bűnöző életmódot folytató részével – kapcsolatban közismerté vált cikkét tegnap ismét az Európai Bizottság egy tagja támadta, miután azt a múlt héten Viviane Reding német szocialista európai parlamenti képviselők kérésére már elítélte azzal, hogy a „rasszizmusnak” és „gyűlöletbeszédnek” nincs helye az Európai Unióban. Kroes két tweetet („csiripelést”) is megeresztett a Twitteren. Az egyik így hangzott: „Elborzasztanak Bayer Zsolt szavai a roma közösségről („állatok”, stb.). Ez nem az, amit szólásszabadságnak nevezek.” Másik csiripelése így hangzott: „Ha valaki a roma közösséget ’nem emberinek’ nevezi – a magyarországi Fidesz Bayer Zsoltjáról beszélek -, akkor ez annak a jele, hogy ezek nem méltó szövetségesek.” A digitális ügyrendért felelős Kroes ezzel hatalmasat rúgott a a magyar...

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vigyorgó
@QQríkú: Akkor irkáljál ilyeneket majd ha éltél közöttük.
QQríkú
@vigyorgó: Drága gyerekem, tudod te, hogy ki volt a feleségem és ki a legjobb barátom?
Nem?
Akkor ne szóljál be, mert csak az ostobaságodat kiabálod világgá!
Majd akkor szövegelj ha be mersz menni Szakácsiba gyalogosan, mint én!
vigyorgó
@QQríkú: Ne mond tata.(én 63 év vagyok). Nem ismerem egyiket sem. Őszintén nem is érdekel. De jártam az avason gyalog este.Karcagon a napsugár út végén este gyalogosan és még sorolhatnám, illatos út Pesten.. DE ÉN NEM KÉRKEDEK EZZEL tata,viszont fenntartom amit írtam.Annyit viszont leszűrtem,hogy hova soroljalak.
bosszants
@vigyorgó: Bocs, hogy megvédem a barátomat, de őt ismerem!
Te pedig itt új vagy, azt írsz amit akarsz.
Ha öregebb létedre letatázod a fiatalabbat, akkor azt hiszem leszünk páran akik nem fognak zaklatni!
Mi ugyanis megválogatjuk kivel állunk szóba, legalább egy eligazítás erejéig.
vigyorgó
@bosszants: Csak válaszoltam.Gondoltam ha úgy kezdi,hogy" Drága gyermekem" akkor idősebb mint én és lehet tatának szólítani. Mellesleg le nézésnek/kezelésnek is lehet venni. Én tényleg 63 éves vagyok és nem tartozom egy párthoz sem. Hogy a cigányokról miért ilyen a véleményem azt itt nem fogom neked leírni. A lekezelő modorú irományokat nem tolerálom. Az itteni írások, vélemények cikkekről. Bayer Zsolt csak az igazat írta le cenzúra nélkül. Nem vagyok új itt csak,csak nem mindig szoktam írni. Én is megválogatom,hogy kinek írogatok.Ezt veheted eligazításnak vagy megtiszteltetésnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.