Nigériában kilenc emberrel végzetek muszlim szélsőségesek, mert szerintük a védőoltásokkal lányokat akartak meddővé tenni.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
@csa-csa: A bőrüknél csak az agyuk sötétebb... Hiába, szó szerint Fekete-Afrika az még mindig, eszük ágában sincs kitörni a nyomorból - amiben az iszlám csak megerősíti őket.
X-ray
@Zsoel: Az is hülye, aki segít nekik...
almosd
Az egészségügy dolgozók mellé nem adtak védő őrizetet ? egy ilyen forrongó helyre csak úgy szabad menni ,ez a szervezetnek a bűne aki elindította a csapatot .Az hogy milyen helyre mennek az orvosok tisztában voltak vele,minden esetre barbárság ami történt velük.
Darthon1
A muszlimok az energia és ásvány vagyon miatti újra gyarmatosítás miatt tudnak megerősödni. Ott tolong Amerika, Kína és Európa is. Nem érdekel senkit sem a muszlim kislányok sorsa, ez egy ürügy a beavatkozásra és az ott létre, amit természetesen most majd a katonákkal legalizálnak. Amerika valahogy mindig ott védi az emberi jogokat, ahol urán, olaj, vagy ritka föld fémek vannak. Az pedig, hogy muszlim hitüek az elkövetők nem jelent semmit, 400 évvel ezelőtt még nálunk is égették a boszorkányokat a vallás nevében. Minden vallásnak van szélsőségese.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.