Három kiskorú magyar fiatalt vett üldözőbe egy szerb fiatalokból álló csoport szombaton Temerinben. A házat, ahová fiúk bemenekültek, téglákkal és kövekkel dobálták meg. Két gyanúsítottat már elfogtak.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
@Darthon1: Úgy ahogy mondod a kivonuló magyar csapatok után jöttek a Tito partizánok és gyilkolták a magyarokat. Gondolom ismered a vendetta fogalmát. Ha igen akkor mindjárt világos lesz számodra hogy miért is gyikolták a magyarokat.
Dr.luigilongo60
@Darthon1: Maradjunk annyiban, hogy történelmünk folyamán, főleg a háborúkban a magyarok sem első áldozóként viselkedtek.
Darthon1
@Dr. Felipe: @Dr.luigilongo60: részigazságok ezek. A mai napig csak a magyar vérengzéseket dolgozták fel. A szerbet még el sem ismerték hivatalosan, pedig a magyarért büntető eljárásokat folytattak le és a bűnösök egy részét megbüntették. Na itt van az első probléma. A másik az aránytalanság. A 42-es magyar vérengzés 3 ezer valahányszáz áldozata közül nagy részt háborús körülmények között elfogadott rögtönítélő bírósági ítéletekkel alátámasztott kivégzés történt. A konkrét vérengzés pár száz főt takar. A szerbek ellenben 40 ezer embert végeztek ki mindenféle ítélet nélkül 44-ben, a legkegyetlenebb kínzásokkal és többségében civileket szemben a a magyarral, ahol többségében csetnikeket, azaz partizánokat. Ezekért a bűnökért soha senkit nem vontak felelősségre.
hem.passagen.se/mihi1/tri13.htm
magyarnarancs.hu/belpol/visszaszereztek_az_emlekezes_jogat_a_sajti_enikotilde_egyetemi_tanar_az_1944-es_bacskai_verengzesrotildel-53375
hu.wikipedia.org/wiki/%C3%9Ajvid%C3%A9ki_v%C3%A9rengz%C3%A9s_(1942)
s, bár nem szoktam a Barikádot belinkelni ebben a cikkében olyant boncolgat amelyet a hivatalos történet írás ugyanúgy elhallgat, mint Drezda bombázásának a tényleges történetét.
barikad.hu/node/7930
Jó olvasgatást!
Dr. Felipe
@Darthon1: Tévedsz. A magyar csapatok etnikai tisztogatást végeztek és ez nem magyarázható a háborús körülményekkel. Az igaz hogy itéltek el bűnösöket csak ezek az itéletek nem lettek végrehajtva. Az is igaz hogy a szerb megtorlás nagyobb arányú volt.
Az igaz hogy hogy Drezdában terrorbombázás történt ami válasz volt a Londoni terrorbombázásért ill. a V2 es rakétákért melyekkel a németek lőtték a civil lakosságot. Az igaz hogy a Drezdai támadás nagyobb méretű volt dehát a szövetségesek nagyobb arzenállal rendelkeztek és hát nem lehet darabra kiszámolni a dolgokat.
Darthon1
@Dr. Felipe: ha minden igaz, akkor min vitatkozunk? :D
Dr. Felipe
@Darthon1: Hát ja, minden igaz még az is hogy a németek robbantották ki a háborút, a többi már csak következmény.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.