Nem sokkal párja, Judita után elpusztult Bosso, a csehországi Zlin állatkertjének hím gorillája is, amelynek halálát a gondozók szerint az öregség mellett a bánat okozhatta. A nőstény Judita a gorillák esetében matuzsálemi korban, 49 évesen pusztult el három hete, a korával összefüggő betegségek következtében. Halála után drámaian romlott társa, az év eleje óta szintén gyengélkedő 41 éves Bosso kedélyállapota.

Forrás: paravanportal.eu
Feltöltő: Paraván Portál
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Az állatokban van igazán emberi érzés. Csak az emberek egy jelentős részéből valahol elkódorgott.
levarosbukta
@vukkocska: Nemá' Kihalna az emberiség ha mindenki utánahalna a párjának. Én speciel - bár imádom - de nem igazán szeretnék időnek előtt a párom után halni.
vukkocska
@levarosbukta: tudod, erre van a mondás: ha kettőnk közül valamelyikünk meghalna, és leköltöznék vidékre. Te tudod a sorrendet? Amíg meg van a párod, természetesnek veszed. Még nem tudod, kit veszítettél el, mit fogsz érezni. Szerencsére.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.