Két gyanúsítottat azonosított be az FBI a maratoni robbantással összefüggésben. Egyikőjüket a bostoni rendőrség péntek hajnalban lelőtte, a másikat bekerítették. Hajnalban több robbanás is volt Bostonban, egy rendőrtiszt pedig életét vesztette. Ed Davis, bostoni rendőrfőkapitány pénteken Twitter-oldalán, valamint egy sajtótájékoztatón bejelentette: az egyik, maratoni robbantással gyanúsított férfi meghalt, társa, akit a fotókon fehér sapkában azonosítottak be, szökésben van. Fel van fegyverezve és veszélyes – közölte. A sajtótájékoztatón a rendőrtiszt elmondta: a gyanúsítottakat terroristaként kezelik, mert "azért jöttek Bostonba, hogy embereket öljenek". Arra szólította a lakosságot, hogy amíg tart a hatósági hajtóvadászat, zárkózzanak be otthonaikba és csak rendőröknek nyissanak ajtót. A hatóságok most házról-házra járva igyekeznek felkutni a szökésben lévő gyanúsítottat.

Forrás: atv.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tűzróka0919
Mit kell ezen ennyit rágódni ? Ja, hogy amcsikat ért a támadás ! Na és ? Bezzeg mikor ártatlan gyerekeket ölnek meg öngyilkos merénylők azt letudják 20 mp-ben .
jameska
@Csizmás Kond: és akad, aki egyszerűen csak halálra éhezteti :-(
1Hófehérke
Kíváncsi vagyok, a robbantók apja milyen szervezet bosszújával fenyeget abban az esetben, ha a kisebbik fiát nem fogják el élve. Kétlem,h élve meglesz. Vagy tűzpárbajban lelövik vagy fejbelövi magát,hogy ne köpjön a megbízójáról.
csa-csa
dömdödöm! " azért kiváncsi lennék hogy milyen megfontolásból követték el ezt a cselekményt ."

ÉN NEM!!!
AZONNAL KINYÍRNI AZ ÖSSZESET!!!
palika
Majd kiderül, hogy Észak- Koreai :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.