Hans-Peter Friedrich német belügyminiszter szerint itt az ideje kitenni az országból az illegális bevándorlókat.

Forrás: Kitekintő
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Betaloc
Helyes! A bűnöző ipari hulladékot ki kell takarítani minden országból, tehát hazánkból is.
Természetesen ezzel egy időben a menekülteket is vissza kellene toloncolni a saját hazájukba.
darwin
Hülye cím.A magyarok nem illegális bevándorlók a németeknél.Vendégmunkások.Van néhány magyar cigány a segélyezési rendszerben,de számuk nem mérvadó.
dzurinda
A magyarok nem illegális bevándorlók, tehát maradhatnak Németországban.
pacsni
@Betaloc: teljesen egyettèrtek veled, mindenklit hazazavarni, itt èloskodnek a nyakunkon, persze a magyarok nemèloskodhetnek senki nyakàn, azokat hazazavarjàk.
pacsni
igaz,hogy a cikkben nem emlitettèk a magyarokat, csak a romanokat, ès a bulgharokat, mert az egèszsègugyi ellàtàs az sokbakerul akik ottvannak ès nincs munkahelyuk.
A multkor olvastam, hogy az Angolok is lekarjàk zàrni a bevàndorlàst a romanokkal ès a bulgarokkal szemben, mert ott is kihasznàljàk az egèszsègugyet, ès most az angoloknàl is sporolni kell, erre mikor PONTA beszèlt az angol miniszterrel a multhèten)azt mondta, hogy szeretnèm, ha a roman polgàrokat ugyan olyan rèszesitèsbe legyenek, mint az angol polgàrok , ne legyen semmi ràcizmus.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.