Egy Dola Indidis nevű kenyai jogász Jézus Krisztus perének újratárgyalását kéri a hágai nemzetközi bíróságtól és a keresztre feszítés miatt pert indítana Tiberius római császár, Poncius Pilátus helytartó, Heródes júdeai király, a zsidó vének tanácsa, Izrael és az olasz állam ellen.

Forrás: pestiriport.hu
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kedwes
@dömdödöm: @miazavalami: Nos.
A történelem – amióta én is merem – folyamatosan arról szól, hogy a zsidókat hogyan üldözték és irtották. Valljuk be sikertelenül. Míg népek, országok, államok tűntek el a térképről, a glóbuszról, némelyek nyomtalanul, addig a zsidók folyamatos üldözése és irtása ellenére léteznek, sőt!
Minden korban a megfelelő eszközökkel ki is harcolták maguknak az üldöztetésük miatt a kártérítést. Teszik ez, a mai napig.
De soha nem foglalkozott a történelem igazán behatóan azokról az esetekről, amiket maguk a zsidók követtek el más népek, népcsoportok, államok megsemmisítéséért. Meg-megemlítenek eseteket, de mintha az bocsánatos bűn lenne CSAK! Kiemelve egy párat.
Az első történelmi tevékenységük, úgy 5 ezer éve, fellázadnak, mint rabszolgák, Egyiptom uralkodója ellen. Talán vehetjük jogosnak is. Ugyan azóta a keresztényalapú egyházak kinyilatkozták: Egy az Isten! Akiről tudjuk, hogy CSAK jót tesz, és megbocsát, feloldoz! De a zsidók lázadásakor „ármánnyal” segíti a lázadást. Betegséget, ínséget, sötétséget teremt Egyiptomra és népére.
Három ezer év múlva, amint kiderül, hogy Jézus nem hajlandó együtt működni a „sajátjaival”, sőt ellenük fordul. Saját törvénykezésük akkor nem lévén, a Római birodalmat „kérik fel” Jézus likvidálására és egyúttal Jézus követőinek kiirtására. Mert ők a kiválasztottak, és ki ellenük fordul, annak halnia kell! Pedig a mai napig ők az üldözöttek és minden nép az ő kiirtásukra esküdött fel, legalább is ezt hirdetik.
Ez így van ma is! 5 ezer év után, megkapták a hőn áhított hazát Jeruzsálemmel együtt. Azóta folyamatosan háborúznak a körülöttük lévő népekkel, államokkal. De mindig a másik kezdte, mert visszalőtt! Eltűnt Arábia Svájca: Libanon! Szinte Karthágó mintájára legyalulták. A Sínai félsziget lakosságát módszeresen irtják, a legkülönbözőbb halálfajtákkal. De ez csak bocsánatos bűn. Ha valaki felmeri említeni, az antiszemita. Miközben a zsidónak, csak a zsidó az ember, a többi gój. Ami egyenlő az állattal. Nem vehető...
kedwes
@kedwes:Folyt!
Miközben a zsidónak, csak a zsidó az ember, a többi gój. Ami egyenlő az állattal. Nem vehető emberszámba. Mivel az összes gój az ellenségük így minden földlakóval hadban állnak. Még egyetlen egyszer sem volt bátorsága senkinek a földön, hogy kimondja: Amit a zsidók tesznek a földlakosságával az, az igazi holokauszt. Egyáltalán nem feltétlen antiszemita, aki felismeri, meglátja ezeket a tetteket, visszaéléseket. Csak a zsidók szerint az.
Nem akarom, bele keveri Magyarország egyik legfontosabb etnikai problémáját, a cigánykérdést. Itt is a legfontosabb tétel, ha egy Magyar azt mondja, – mert felismerte – cigány, az rasszista. Ha cigány mondja egy Magyarra, hogy paraszt – függetlenül a munkavégzéstől – azt el kell fogadni!

Nem vagyok antiszemita, rasszista, xenofób. Csak!
Azokat utálom, akik engem annak tartanak.
Miközben magukat:
Különben, különlegesnek és kiválasztottnak tartják!
silber13
Csak halkan kérdezem, a tanult jogtudornak esze ágában sem volt beperelni a z egyik legfontosabbat, az Atyát, aki úgy szerette az embereket, hogy egyszülött fiát adta értük! Ez a vén kujon mit tett Máriával? Odadobta, tudatosan feláldozta koncnak vetette a fiát?
Az öregúrról hallgat a tudós elme...?
dömdödöm
@kedwes: Értem . Én ennek ellenére ugyan úgy kezelek minden embert faji ,vallási megkülönböztetés nélkül , ha ebből hátrányom származik mert felém máshogy viszonyulnak az maximum elgondolkodtat de hogy a miértjének megértéséhez vissza kell menni ie 3000 évvel ahoz nagyon sokmindent el kéne olvasni . Most beszélgettem egy 70 körüli izlandi állampolgárral eu válságról ,világválságról ,Magyarországról és mocskosul szidta a zsidókat .
kedwes
@dömdödöm: Mert ő már tud valamit! Izlandot egy csapással tették tönkre, fáj is nekik rendesen.
Betaloc
Ezt a tárgyalást, tekintettel az érintettek többségének jelenlegi helyére, a túlvilágon kellene megtartani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.