Egy Dola Indidis nevű kenyai jogász Jézus Krisztus perének újratárgyalását kéri a hágai nemzetközi bíróságtól és a keresztre feszítés miatt pert indítana Tiberius római császár, Poncius Pilátus helytartó, Heródes júdeai király, a zsidó vének tanácsa, Izrael és az olasz állam ellen.

Forrás: pestiriport.hu
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sede
nagy az Isten állatkertje...
és túl alacsony a kerítése.
Dr. Felipe
Akkor talán majd a túlvilágon tessék pereskedni. Ott keresse Tiberius császárt.
Macsi
mondhattok bármit.. ez cool :D Ekkora idiótát ritkán hoz létre a természet.. evolúciós zsákutca :D
dr. prédikátor
@Macsi: Tévedsz! És a cigus fecalicus az neked semmi???
miazavalami
Na ez jó! A végén még izrael , és a zsidók fognak jóvátételt fizetni a keresztényeknek...
JAJMÁR
A Jóvátétel Jézusnak járna, de már régen rehabilitálták :) Ennek az embernek meg gyógykezelés jár, remélem megkapja @miazavalami:
Macsi
@dr. prédikátor: hát... őőőőőőő... az egy másik faktor, az fix! :)
dömdödöm
Az emberiség elleni volt sosem évül el ,ha nem az volt elévült , minden esetre érdekes felvetés .
kedwes
Belegondolt valaki is, mi van akkor, ha egyszer bebizonyosodik, hogy a zsidók indítottak el egy holokausztot!
dömdödöm
@kedwes: mond ,hogyan bizonyosodna be ,és ha igen akkor mi lenne ? fejtsd ki mert érdekel de nem tudom .
csikknorisz
Ha a linkeket visszakövetitek (Pesti Riport
csikknorisz
Ha a linkeket visszakövetitek (Pesti Riport - 444.hu - Jerusalem Post), megtudhatjátok, honnan származik az, hogy Izraelt perli.
Közben meg a fenéket, egyáltalán nem erről van szó.
Egy kissé bővebb cikk erről:
www.charismanews.com/us/40447-lawyer-accuses-pilate-of-judicial-misconduct-seeks-to-nullify-jesus-trial
Pertörlést akar elérni, ami így is nonszensz, de szó sincs arról, amit itt állítanak. A cikkben (amit pl. a Washington Post is közölt (Post vs. Post:), egy árva szó sincs Izraelről, ahogy a Jerusalem Post írja. 444.hu bameg, ennyire nem ismeritek a guglit, vagy ennyire egy irányba húztok?
csikknorisz
Ja, itt az izráeli remekmű, amiben "megmagyarázzák" Indidis szavait:
www.jpost.com/International/Kenyan-lawyer-takes-State-of-Israel-Jews-to-Hague-over-Jesus-death-321555
Kurucinfó ehhez képest kismiska. A végeredmény pedig az, amit a magyar olvasó kap, zanzásítva:
"Jézus keresztre feszítése miatt perli Izraelt egy ügyvéd"
Ez a nem túl jelentős téma is nagyszerűen mutatja, mennyire meg lehet vezetni mindenkit, meg milyen az, mikor a véleményt tényként tálalják.
Nakimaga
Mindenki azt hisz,amit akar,de...
Nem kellene a világot vallásközpontúvá tenni,mert mi is a vallás?
Primitív tudatú ősemberek , az űrből érkezett idegenekkel való ,idegen DNS beépítés emlékének , szájhagyományok útján való megőrzése,eposzokba ,bibliákba való rögzítése .
Ne mondja nekem senki,hogy a "tegnap még "porbafingó ősember képes volt a piramisok megépítésére,vagy Angkor templomaira,vagy a Maja piramisok építésére!

Ez az én véleményem !
aremy
@Macsi: és ez is egy tanult diplomás ?
JAJMÁR
@Nakimaga: Az ember építette a piramisokat, igaz, nagyon sok áldozattal, és nagyon hosszú idő alatt. Az égitestek voltak segítségére a tájoláshoz, számításhoz, és a víz az építéshez, szállításhoz.
A homo sapiens tudata nem volt primitív, a Maja kultúra meg különlegesen fejlett volt. Én nem hiszem, hogy az űrből érkeztek volna idegenek, és azt sem hiszem, hogy manapság érkeznek. De persze, nem tudom.
Amióta ember létezik, a vallás is létezik valamilyen formában. Minden korban, népcsoportban más és más, de abban megegyezik, hogy az ember csak átutazó a Földön, és van élet a halál után. A világ vallásközpontú.
Macsi
@aremy: sajnos a diploma megszerzése és az elmebaj megléte nem zárja ki egymást...
kedwes
@dömdödöm: @miazavalami: Nos.
A történelem – amióta én is merem – folyamatosan arról szól, hogy a zsidókat hogyan üldözték és irtották. Valljuk be sikertelenül. Míg népek, országok, államok tűntek el a térképről, a glóbuszról, némelyek nyomtalanul, addig a zsidók folyamatos üldözése és irtása ellenére léteznek, sőt!
Minden korban a megfelelő eszközökkel ki is harcolták maguknak az üldöztetésük miatt a kártérítést. Teszik ez, a mai napig.
De soha nem foglalkozott a történelem igazán behatóan azokról az esetekről, amiket maguk a zsidók követtek el más népek, népcsoportok, államok megsemmisítéséért. Meg-megemlítenek eseteket, de mintha az bocsánatos bűn lenne CSAK! Kiemelve egy párat.
Az első történelmi tevékenységük, úgy 5 ezer éve, fellázadnak, mint rabszolgák, Egyiptom uralkodója ellen. Talán vehetjük jogosnak is. Ugyan azóta a keresztényalapú egyházak kinyilatkozták: Egy az Isten! Akiről tudjuk, hogy CSAK jót tesz, és megbocsát, feloldoz! De a zsidók lázadásakor „ármánnyal” segíti a lázadást. Betegséget, ínséget, sötétséget teremt Egyiptomra és népére.
Három ezer év múlva, amint kiderül, hogy Jézus nem hajlandó együtt működni a „sajátjaival”, sőt ellenük fordul. Saját törvénykezésük akkor nem lévén, a Római birodalmat „kérik fel” Jézus likvidálására és egyúttal Jézus követőinek kiirtására. Mert ők a kiválasztottak, és ki ellenük fordul, annak halnia kell! Pedig a mai napig ők az üldözöttek és minden nép az ő kiirtásukra esküdött fel, legalább is ezt hirdetik.
Ez így van ma is! 5 ezer év után, megkapták a hőn áhított hazát Jeruzsálemmel együtt. Azóta folyamatosan háborúznak a körülöttük lévő népekkel, államokkal. De mindig a másik kezdte, mert visszalőtt! Eltűnt Arábia Svájca: Libanon! Szinte Karthágó mintájára legyalulták. A Sínai félsziget lakosságát módszeresen irtják, a legkülönbözőbb halálfajtákkal. De ez csak bocsánatos bűn. Ha valaki felmeri említeni, az antiszemita. Miközben a zsidónak, csak a zsidó az ember, a többi gój. Ami egyenlő az állattal. Nem vehető...
kedwes
@kedwes:Folyt!
Miközben a zsidónak, csak a zsidó az ember, a többi gój. Ami egyenlő az állattal. Nem vehető emberszámba. Mivel az összes gój az ellenségük így minden földlakóval hadban állnak. Még egyetlen egyszer sem volt bátorsága senkinek a földön, hogy kimondja: Amit a zsidók tesznek a földlakosságával az, az igazi holokauszt. Egyáltalán nem feltétlen antiszemita, aki felismeri, meglátja ezeket a tetteket, visszaéléseket. Csak a zsidók szerint az.
Nem akarom, bele keveri Magyarország egyik legfontosabb etnikai problémáját, a cigánykérdést. Itt is a legfontosabb tétel, ha egy Magyar azt mondja, – mert felismerte – cigány, az rasszista. Ha cigány mondja egy Magyarra, hogy paraszt – függetlenül a munkavégzéstől – azt el kell fogadni!

Nem vagyok antiszemita, rasszista, xenofób. Csak!
Azokat utálom, akik engem annak tartanak.
Miközben magukat:
Különben, különlegesnek és kiválasztottnak tartják!
silber13
Csak halkan kérdezem, a tanult jogtudornak esze ágában sem volt beperelni a z egyik legfontosabbat, az Atyát, aki úgy szerette az embereket, hogy egyszülött fiát adta értük! Ez a vén kujon mit tett Máriával? Odadobta, tudatosan feláldozta koncnak vetette a fiát?
Az öregúrról hallgat a tudós elme...?
dömdödöm
@kedwes: Értem . Én ennek ellenére ugyan úgy kezelek minden embert faji ,vallási megkülönböztetés nélkül , ha ebből hátrányom származik mert felém máshogy viszonyulnak az maximum elgondolkodtat de hogy a miértjének megértéséhez vissza kell menni ie 3000 évvel ahoz nagyon sokmindent el kéne olvasni . Most beszélgettem egy 70 körüli izlandi állampolgárral eu válságról ,világválságról ,Magyarországról és mocskosul szidta a zsidókat .
kedwes
@dömdödöm: Mert ő már tud valamit! Izlandot egy csapással tették tönkre, fáj is nekik rendesen.
Betaloc
Ezt a tárgyalást, tekintettel az érintettek többségének jelenlegi helyére, a túlvilágon kellene megtartani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.