Már javában kampányolnak a pártok az októberi cseh választásokra, amibe úgy tűnik, egy új szereplő is beleszólhat. A Roma Demokrata Párt épp akkor jelentkezik programjával, amikor minden korábbinál nagyobb a társadalmi feszültség romák és csehek között.

Forrás: Kitekintő
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kádgyár
Jah, s megalakítják a roma-cseh királyságot:D
Nakimaga
Miért nem csinálnak a Romák egy VIROM egyesülést ,terület és országfüggetlen összefogással,támogatási igény a világ valamennyi országába benyújtással ? (Világ Roma Közösség )
Aztán a következő lépés,hogy követeljenek egy földterületet őshazának,melyet az ENSZ jóváhagyása után elfoglalhatnának !:)
outsider
@Nakimaga: Kapnának egy kis sivatagdarabot, de aromák még azt is lakhatatlanná tennék:)
outsider
"Miroslav Tancos korábban a 2005-ben alakult Roma Szociáldemokrata Párt vezetője volt, amelyet a Legfelsőbb Közigazgatási Bíróság 2011-ben feloszlatott, mert a párt nem adta be éves pénzügyi beszámolóját. Tancos ennek kapcsán kiemelte, új pártjának működése korrekt és őszinte lesz. Korábban azt is nyilatkozta, hogy brit szponzorok kétmillió koronával támogatták új pártját, ám neveiket nem kívánta nyilvánosságra hozni." :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.